Mihaela Rădulescu și Felix, mai fericiți ca niciodată. Au făcut anunțul. „Ceremonia va avea loc…”

12 ianuarie 2017 11:08

Mihaela Rădulescu și Felix, mai fericiți ca niciodată, după ce au aflat că vor participa la cea mai importantă ceremonie. Se întâmplă după doi ani de când au început o relație frumoasă.

Mihaela Rădulescu și Felix trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar când vine vorba de activități sportive, cei doi se implică total, mai ales că împărtășesc aceeași pasiune.  Vedeta a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia îi anunţă că va participa împreună cu iubitul ei,  la ceremonia de decernare a premiilor Laureus.

Mihaela Rădulescu și Felix, împreună la un eveniment de amploare

”Lumea sportului are vesti bune – astazi au fost anuntate nominalizarile la toate categoriile premiilor LAUREUS – echivalentul Oscarului pentru toti sportivii mari ai planetei. Ceremonia de anul acesta va avea loc in….Monaco, asa ca-mi iau laureatul si onoram invitatia. – Felix a castigat premiul „Sportivul anului -Laureus” in 2012. Si inchei amintind ca printre membrii fondatori ai prestigioasei Academii Laureus o gasim si pe multipla campioana mondiala si olimpica… Nadia Comaneci. Felicitari nominalizatilor si… o seara frumoasa! #sportuleviata. #laureus”, a scris Mihaela Rădulescu pe o reţea de socializare.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro