Mergi direct la conținut »
Adrian Neaga, Petre Marin, Valeriu Răchită și Pompiliu Stoica pleacă în Insulele Canare
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Adrian Neaga, Petre Marin, Valeriu Răchită și Pompiliu Stoica pleacă în Insulele Canare

Padbol, sportul cu cea mai rapida dezvoltare la nivel mondial, se lanseaza oficial la Bucuresti, sambata, 10 octombrie, de la ora 12:00, in Parcul Herastrau (zona BTT).

Odata cu marea lansare, are loc si primul concurs oficial de padbol din Romania, competitie care va alege reprezentanta Romaniei pentru primul turneu international la care vom participa – Cupa Intercontinentala din Insulele Canare (17-22 noiembrie 2015).

La evenimentul din 10 octombrie vor fi prezenti si fostii jucatori ai Stelei, Adrian Neaga, Petre Marin, Valeriu Rachita si Pompiliu Stoica, dar si alti fosti fotbalisti care au jucat Liga 1 si in nationala. Ei vor juca meciuri demonstrative, dar vor participa si in primul concurs oficial de padbol din Romania, acolo unde oricine se poate inscrie. Perioada de inscrieri a inceput si se pot face printr-un mesaj pe pagina de Facebook Padbol Romania sau pe site-ul www.padbol.ro.

Echipele sunt formate din cate doi jucatori, iar castigatorii vor primi sansa unica de a juca pentru Romania la primul turneu international de „tenis cu piciorul intre pereti de sticla” la care tara noastra are drept de participare – Cupa Intercontinentala din noiembrie.
 
Pentru mai multe informatii
website: www.padbol.ro
Close
Închide
  Close