Mergi direct la conținut »
Bianca Andreescu a devenit multimilionară în 2019! Cât va câștiga la noapte și ce spune despre România
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

Bianca Andreescu a devenit multimilionară în 2019! Cât va câștiga la noapte și ce spune despre România

Bianca Andreescu, 19 ani, a impresionat în 2019 și nu doar în tenisul feminin. Canadianca ale căror origini sunt oltenești este pe locul 15 WTA, după ce a încheiat 2018 în jurul poziției 200, iar dacă va câștiga finala de la noapte de la US Open poate urca până pe 5, înaintea Simonei Halep!

De Eduard Apostol,

Ascensiunea este totală și în privința finanțelor noii senzații din lumea tenisului.

Contul ia proporții

Puștoaica a devenit, practic, multimilionară în aceste prime 9 luni ale anului. Doar din tenis, nu mai punem contractele de publicitate. A câștigat 1,5 milioane de dolari în primăvară, când cea mai mare performanță a fost câștigarea Indian Wells, a mai adăugat peste jumătate de milion de dolari, când a atins vârful la Rogers Cup, iar acum vine potul cel mare.

La noapte, de la ora 23:00, ar putea cuceri în premieră primul Grand Slam din carieră, în finala cu Serena Williams, iar premiul cel mare de la Flashing Meadows îi poate aduce în conturi o sumă uriașă. Gloria ar veni la pachet cu 3,85 milioane de dolari! Și dacă va pierde în duelul cu Serena, Bibi tot va încasa 1,9 milioane de dolari. La această ediție a ultimului turneu de Grand Slam al anului, premiile financiare sunt cele mai mari din istorie.

”Din România am luat pasiunea”

După ce Simona Halep și Sorana Cârstea au ieșit prematur din acest turneu, eliminate de Taylor Townsend, una dintre ”victimele” Biancăi în drumul spre marea finală, românii simpatizează cu Andreescu pentru originile ei. Și tânăra tenismenă, născută la Toronto, dar cu o copilărie petrecută la bunici în zona Vâlcea, nu a uitat de strămoșii ei.

Motivele puerile pentru care autoritățile din Botoșani desconsiderau muncitorii srilankezi: “Știți ce au adus în termosul de ceai?!”
Recomandări

Motivele puerile pentru care autoritățile din Botoșani desconsiderau muncitorii srilankezi: “Știți ce au adus în termosul de ceai?!”

 

”Părinții mei sunt din România, dar au venit în Canada acum 20 de ani. Ceea ce pot să spun că toată familia mea este în România și încerc în fiecare an să mă duc acolo să-i văd. Din România am luat pasiunea mea pentru sportul ăsta. Totul s-a așezat bine pentru mine. Părinții mei m-au susținut pentru mult timp și jocul meu s-a îmbunătățit de la zi la zi. Pe Simona Halep o admir cel mai mult, joacă extraordinar”, a comentat sportiva pentru Romanian TV din New York.

Bianca Andreescu chiar știe cum să varieze jocul și să joace lovituri diferite în moduri diferite. Mai mult decât atât, îmi place de ea ca persoană. E incredibilă

Serena Williams
Close
Închide
  Close