De Eduard Apostol,

Ascensiunea este totală și în privința finanțelor noii senzații din lumea tenisului.

Contul ia proporții

Puștoaica a devenit, practic, multimilionară în aceste prime 9 luni ale anului. Doar din tenis, nu mai punem contractele de publicitate. A câștigat 1,5 milioane de dolari în primăvară, când cea mai mare performanță a fost câștigarea Indian Wells, a mai adăugat peste jumătate de milion de dolari, când a atins vârful la Rogers Cup, iar acum vine potul cel mare.

La noapte, de la ora 23:00, ar putea cuceri în premieră primul Grand Slam din carieră, în finala cu Serena Williams, iar premiul cel mare de la Flashing Meadows îi poate aduce în conturi o sumă uriașă. Gloria ar veni la pachet cu 3,85 milioane de dolari! Și dacă va pierde în duelul cu Serena, Bibi tot va încasa 1,9 milioane de dolari. La această ediție a ultimului turneu de Grand Slam al anului, premiile financiare sunt cele mai mari din istorie.

”Din România am luat pasiunea”

După ce Simona Halep și Sorana Cârstea au ieșit prematur din acest turneu, eliminate de Taylor Townsend, una dintre ”victimele” Biancăi în drumul spre marea finală, românii simpatizează cu Andreescu pentru originile ei. Și tânăra tenismenă, născută la Toronto, dar cu o copilărie petrecută la bunici în zona Vâlcea, nu a uitat de strămoșii ei.

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă

”Părinții mei sunt din România, dar au venit în Canada acum 20 de ani. Ceea ce pot să spun că toată familia mea este în România și încerc în fiecare an să mă duc acolo să-i văd. Din România am luat pasiunea mea pentru sportul ăsta. Totul s-a așezat bine pentru mine. Părinții mei m-au susținut pentru mult timp și jocul meu s-a îmbunătățit de la zi la zi. Pe Simona Halep o admir cel mai mult, joacă extraordinar”, a comentat sportiva pentru Romanian TV din New York.

Bianca Andreescu chiar știe cum să varieze jocul și să joace lovituri diferite în moduri diferite. Mai mult decât atât, îmi place de ea ca persoană. E incredibilă

Serena Williams

Citeşte şi:

LIVEBLOG Turneul de tenis de la US Open 2019. Nadal, campion pentru a patra oară, după o finală epică

Bianca Andreescu este devoratoarea de staruri! Jurnaliștii de peste Ocean o văd mai bună ca Simona Halep, idolul canadiencei

Antrenorul jucătoarei de tenis Bianca Andreescu: „Nu credeam să obțină o transformare atât de rapidă față de acum un an”

Bianca Andreescu a fost răzbunarea noastră. Premieră impresionantă pentru canadianca ale cărei origini sunt românești

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri