Halep seamă cu Wozniacki într-o singură privință. Ambele au ajuns numărul 1 în lume fără să câștige titlu de Grand Șlem.

Dacă daneza e un icon al revistelor care publică pictoriale sexy, românca a evitat aparițiile în paginile publicațiilor cu pagini lucioase. Acum, când românca noastră a ajuns numărul 1 în lume, fanii tenisului se întreabă când pozează Simona Halep goală?

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki a fost, în 2015, protagonista unui pictorial sexy în revista americană Sports Illustrated.

Nordica apare complet dezbrăcată și e subiectul unei ședințe de bodypainting.

Când pozează Simona Halep goală? Wozniacki: ”Mă simt dezbrăcată de tot, dar când mă uit în oglindă simt că am destule haine”

O echipă de artiste plastice a muncit ore în șir pentru a-i desena Carolinei Wozniacki pe corp un costum de baie roșu, pentru ședința foto, iar întregul proces a fost rezumat într-un videoclip publicat luni pe Youtube.

”Costumul arată uimitor. Am stat în picioare 4-5 ore la început, înainte să pot sta jos, dar a meritat 100% și sunt bucuroasă că am făcut-o. Mă simt dezbrăcată de tot, dar când mă uit în oglindă simt că am destule haine. Nu am mai făcut nimic de genul ăsta și e ceva special. Mă uit cu emoție cum se completează costumul de baie. Apoi, vom face câteva fotografii, ca să cinstim costumul cum se cuvine”, a declarat Caroline Wozniacki, în videoclipul care a urmat procesul de creare a desenului.

Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. De ce e acuzată și cum a reacționat
Recomandări
Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. De ce e acuzată și cum a reacționat

Fost lider mondial, jucătoarea daneză s-a dezbrăcat și astă-vară pentru ediția anuală a revistei americană ESPN Magazine.

”Mi s-a spus întotdeauna că nu există nici o șansă ca o fată din Danemarca să devină un jucător de tenis de clasă mondială”, a declarat Wozniacki, în interviul oficial pentru ESPN. ”N-am mai avut nici o femeie în top 30. De fiecare dată când le spuneam ”Vreau să fiu numărul unu în lume!”, ai mei râdeau de mine. Dar visam să găsesc o cale și am găsit-o!”.

WOZNI11Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Wozniacki are peste 10 ședințe foto în care își arată trupul, fiind pe primul loc într-un clasament neoficial al jucatoarelor de tenis.

::placeholdeR–>

Când pozează Simona Halep goală? ”Până nu primesc propunerea, nu pot să mă pronunţ”

Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul său: „Vor deveni cu siguranţă o ţintă”
Recomandări
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul său: „Vor deveni cu siguranţă o ţintă”


În schimb, Simona Halep a declarat ca nu ar accepta niciodată, nici in ruptul capului, propunerea de a poza nud iîntr-o astfel de publicație. Totuși, Dan Silviu Boerescu, fost director al revistei Playboy, a spus că, după parerea lui, constănțeanca ar putea fi, la un moment dat, convinsă să facă lucrul acesta. Nu cu o sumă fabuloasă de bani, ci printr-un concept inedit.

”Până nu primesc propunerea, nu pot să mă pronunţ” – Simona Halep

Rory McIlroy, jucător american de golf, a decis să pună capăt relaţiei de trei ani pe care o avea cu Caroline Wozniacki, cu doar o săptămână înaintea nunţii! S-a întâmplat în 2014, Wozniacki fiind anunţată de acesta prin telefon, deşi nu avuseseră nicio ceartă. Jucătoarea de tenis Caroline Wozniacki se iubește cu baschetbalistul David Lee.

Pentru a performa în tenis, Simona Halep a făcut gestul suprem. Operația la sâni care i-a adus celebritatea Simonei Halep: ”Mi-a fost frică!”. Atunci era pe locul 232 mondial / FOTO, în articol

De ce și-a mișcorat sânii Simona Halep. O dezamăgire a determinat-o să ia marea decizie! EXCLUSIV

Citiți și LIVE TEXT Simona Halep – Caroline Wozniacki, la Turneul Campioanelor 2017. Daneza o conduce pe constănțeancă la meciurile directe. Se joacă miercuri, de la 14.30

Google News Urmărește-ne pe Google News