MENIU CAUTĂ
04 Feb. 2018 12:32

Cota zilei din Tenis – Kristina Mladenovic vs Petra Kvitova

Distribuie

Cota zilei din tenis este propusă azi pe meciul dintre Kristina Mladenovic și Petra Kvitova, duel ce se va disputa de la ora 15:30, în cadrul finalei turneului WTA de la Sankt Petersburg. În urma avancronicii de mai jos, vă oferim ca de fiecare dată un pronostic pentru pariuri.

Kristina Mladenovic vine după un an 2017 foarte slab, care s-a înechiat cu 12 înfrângeri consecutive. Noul sezon părea că va începe la fel pentru jucătoarea din Franța, care a fost eliminată încă din primele meciuri de la WTA Brisbane, Sydney, dar și de la Australian Open. Totuși, la Grand Slam-ul de la Melbourne, locul 10 WTA a cucerit trofeul pe tabloul de dublu, acolo unde a făcut pereche cu Timea Babos. Așadar, după 15 eșecuri la rând în meciurile de simplu, Mladenovic a obținut primele victorii la Sankt Petersburg. Aceasta s-a impus în minimum de seturi cu Cibulkova și Siniakova, iar în semifinale a trecut cu 1-2 de Kasatkina.

Kvitova a câștigat trei din cele patru întâlniri anterioare

De partea cealaltă, Petra Kvitova vine după un sezon ceva mai bun, așa cum ieri vă spuneam. Locul 29 WTA a câștigat anul trecut turneul WTA Birmingham și a jucat semifinale la Beijing, acestea fiind ultimele rezultate importante obținute. În 2018, cehoaica a fost eliminată rapid de la Sydney, iar la Australian Open chiar după primul meci. Aflată pe 29 în ierarhia tenisului feminin, Kvitova a avut un tablou greu la actualul turneu, întâlnind până acum pe Vesnina, Begu, Ostapenko și Goerges, cedând seturi în cel de-al doilea și ultimul meci.

De patru ori s-au mai duelat în trecut cele două jucătoare, Kvitova impunându-se de 3 ori, ultima dată în vara lui 2017. Jucătoarea din Cehia este favorită și azi, iar noi vom merge pe mâna ei.
Concret, am pariat pe faptul că Petra Kvitova se va impune la o diferență de minim 4 game-uri, cota pronosticului fiind una bună de 1.70, preluată din oferta celor de la Betano, agenție ce oferă jucătorilor și un cunoscut cazino online.

Pontul-zilei.com este site-ul care ne oferă ponturi pariuri zi de zi, fiind unul dintre cele mai apreciate din țara noastră.

Loading...
Comentarii