Mergi direct la conținut »
Croatul Luka Modric amenință Franța, înaintea finalei CM 2018: ”Nu ne vom opri aici”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Croatul Luka Modric amenință Franța, înaintea finalei CM 2018: ”Nu ne vom opri aici”

Croatul Luka Modric amenință Franța, înaintea finalei CM 2018: ”Nu ne vom opri aici”

Croatul Luka Modric amenință Franța, înaintea finalei CM 2018: ”Nu ne vom opri aici”.

De Ciprian Iana,

Luka Modric, căpitanul selecţionatei Croaţiei, consideră că accederea, pentru prima dată în istorie, în finala Cupei Mondiale de fotbal, după victoria în faţa Angliei (2-1), reprezintă „cel mai mare succes din istoria sportului croat”.

„Însă nu ne vom opri aici”, a avertizat mijlocaşul lui Real Madrid, care a asigurat că jucătorii croaţi săi pot fi „fericiţi şi mândri” pentru performanţa lor. El a subliniat „încrederea” pe care o are în echipă şi în posibilităţile acesteia, precum şi unitatea care există în cadrul grupului, pe care o consideră fundamentală.

Luka Modric: ”Știam că putem câștiga”

Comentând evoluţia în faţa Angliei, căpitanul Croaţiei a precizat: „Ne-am creat ocazii şi ştiam că putem câştiga. Am revenit anterior de două ori, după ce am fost conduşi”.

În vârstă de 30 ani, Luka Mocric a devenit miercuri fotbalistul croat cu cele mai multe meciuri disputate la Cupa Mondială (11), egalându-l pe compatriotul său Dario Simic, retras din activitate în 2010, pe care îl va depăşi cu ocazia finalei programate duminică, la Moscova, notează Agerpres.


Dragoș Sasu, corespondentul Libertatea la Bruxelles, povestește zece lucruri neştiute despre Summit-ul NATO și oferă o interesantă abordare în cifre/ FOTO

Close
Închide
  Close