Mergi direct la conținut »
Daniel Chiriță este cel mai tare manechin din țară! Veteranul fotbalist al Petrolului - ”Men’s Health cover model”! FOTO Galerie foto
7imagini
Sport Libertatea > Sport > Daniel Chiriță este cel mai tare manechin din țară! Veteranul fotbalist al Petrolului - ”Men’s Health cover model”! FOTO

Daniel Chiriță este cel mai tare manechin din țară! Veteranul fotbalist al Petrolului – ”Men’s Health cover model”! FOTO

Daniel Chiriță este cel mai tare manechin din țară. Încă activ la Petrolul 52 Ploiești (liga a IV-a), fotbalistul de 42 de ani, este campion ”Men’s Health”!

Fundaş central al Petrolului, Daniel Chiriţă şi-a dezvoltat în ultimii ani o pasiune pentru fitness, prezenţa zilnică la sală oferindu-i, în această toamnă, şi perspectiva de a participa într-o competiţie organizată de revista ”Mens Health”.

Fiindcă Daniel Chiriță este cel mai tare manechin din țară, va apărea pe coperta ”Mens Health”!

Fotbalistul de 42 de ani s-a înscris în concursul prin care se va desemna ”coperta” ediţiei din luna februarie 2017 a revistei şi, după ce a trecut de primele etape, a ajuns în finala acestei întreceri, alături de alţi 14 pasionaţi de fitness.

cover-model-1000x600

Finaliștii ”Cover model”

Iar după gala de pe 12 decembrie, chiar Daniel Chiriță este cel mai tare manechin din țară, Mens Health Cover Model 2016!

Daniel Chiriță e cel mai tare manechin din țară.

Daniel Chiriță este cel mai tare manechin din țară.

Men’s Health este o revistă pentru bărbaţi din Statele Unite, publicată în 40 de ţări, cu cele mai multe licenţe şi cele mai multe reviste vândute dintre publicaţiile destinate bărbaţilor, în întreaga lume. Subiecte revistei sunt concentrate pe sport şi fitness, sănătate şi nutriţie, modă şi îngrijire personală.

Daniel Chiriță este cel mai tare manechin dintre fotbaliști și cel mai tare fotbalist dintre manechini!

Daniel Chiriță este cel mai tare manechin din țară și încă mai e în activitate ca sportiv, fiind unul dintre cei mai longevivi jucători români. Chiriță este legitimat în acest moment la Petrolul 52 Ploiești.

Daniel Chiriță Petrolul

Daniel Chiriță e cel mai tare manechin din țară dintre fotbaliști și cel mai tare fotbalist dintre manechini!

Daniel Chiriță e cel mai tare manechin din țară dintre fotbaliști și cel mai tare fotbalist dintre manechini!

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Câștigător al Cupei României cu Petrolul Ploiești în 1995 și campion cu Rapid (1999; aici a mai cucerit o Cupă și o Supercupă), Daniel Chiriță a mai evoluat la Universitatea Craiova, FC Național, UTA, Zenit St. Petersburg (Rusia), Șahtior (campion, 2003, Metalist Harkov și Stal Alcevsk (Ucraina).

Daniel Chiriță este cel mai tare manechin din țară, iar fiul său, Alex, legitimat la CFR Cluj, îi calcă pe urme. Tată și fiu, Daniel și Alex au fost legitimați chiar la aceeași echipă!

”Încerc zi de zi să devin un model pentru cei din jur prin sport și muncă: pentru familie, prieteni, pentru colegii de la naționala de fotbal a artiștilor, pentru copiii de la școala mea de fotbal”  Daniel Chiriță – cel mai tare manechin din țară dintre fotbaliști și cel mai tare fotbalist dintre manechini. Chiru deține o școală de fotbal la Ploiești, echipele sale evoluând sub titulatura Petrolul 95 Ploiești, și e antrenor jucător al naționalei artiștilor!

 

Close
Închide
  Close