MENIU CAUTĂ

Dominika Cibulkova, sexy în Maldive. Cu cine se distrează slovaca | FOTO

Slovaca și-a făcut un obicei de a petrece la Oceanul Indian. După ce a triumfat la Turneul Campioanelor din 2016, Dominika, 29 de ani, a plecat în vacanță tot în Maldive, pe aceeași insulă privată.

Are cu ce, fiindcă a dobândit 13.459.963 $ de pe urma tenisului.

În ciuda faptului că nu mai e în forma de odinioară, Cibulkova a bătut recent pe Simona Halep, la Wuhan, 6-0, 7-5. Simona Halep – Dominika Cibulkova, în turul II al turneului de la Wuhan. Simona, eliminată! A fost chinuită de dureri lombare

Jucătoarea de tenis, 8 titluri în carieri, locul 25 în clasamentul WTA (cel mai bun loc atins: 4, martie 2017), profită de vacanță și se fotografiază în cele mai sexy ipostaze, spre bucuria fanilor, care îi dau mii de like-uri.

Dominica Cibulkova s-a măritat în 2016 cu inginerul Michal Navara, cu care forma un cuplu din 2010.

Considerată una dintre cele mai sexy jucătoare din circuitul feminin, Dominika nu a facut nici un secret din relațiile cu jucători ca Gael Monfils, Jurgen Melzer ori Dominik Hrbaty. A uitat de toți după ce și-a găsit iubirea vieții.

Cibulková a ajuns în sferturi de finală la toate cele patru turnee de Mare Șlem. Cea mai mare realizare a carierei sale a reprezentat-o finala din 2014 de la Australian Open (6-7, 0-6 cu Na Li). Cibulková e prima jucătoare slovacă ce a ajuns într-o finală de Mare Șlem.

Cum arată fiica sexy a lui Ivan Lendl | FOTO

Citește mai multe despre Dominika Cibulkova și Maldive pe Libertatea.

Comentarii