De Dan Udrea,

Ieri, România a avut 40 de minute fantastice, perioadă în care a chinuit teribil Rusia, apoi s-a prăbușit, iar lipsa experienței și a prospețimii fizice ne-a făcut să pierdem clar: 18-27.

40 de minute am ținut piept Rusiei. Ne-am bătut de la egal la egal cu această mare echipă, le-am pus în dificultate, am și condus pe tabelă. Apoi, cred că și arbitrajul a intervenit în meci. Au fost decizii pe care chiar nu le-am înțeles.

Denisa Dedu:

La îndemână este însă locul 4, în condițiile în care România va câștiga cu Suedia și Japonia, dar atunci suedezele trebuie să nu învingă niciuna dintre Rusia sau Muntenegru.

Pe locul 4 în grupă, România va juca pentru pozițiile 7-8 la Mondiale. Și ar fi sigură de participarea la turneele preolimpice de pe poziția de la Campionatul Mondial. Asta îi aduce multe beneficii. Va fi în urna a doua la grupele din turneul preolimpic și ar putea avea șansa să fie în grupă cu o singură echipă din Europa.

Am jucat fantastic în prima repriză, am pus Rusia în dificultate, a avut probleme mari în atac, am blocat-o pe Viahireva, ceea ce nu multe echipe reușesc. Rusia era confuză în finalul reprizei, nu reușea aproape nimic. Am fost foarte optimist la pauză, dar n-a mai fost energie și pentru partea a doua.

Tomas Ryde

Vom avea o grupă infernală!

Chiar dacă ieșim mai jos în clasament, tot vom ajunge în turneele preolimpice, mulțumită locului 4 obținut la Euro 2018 și faptului că una dintre Rusia (locul 2 la Euro) și Olanda (locul 3 la Euro) se va clasa între primele 7 la Campionatul Mondial.

Și cum Europa are în turneele preolimpice două locuri rezervate, atunci cu siguranță naționala noastră va fi acolo. Traseul va fi însă infinit mai greu, pentru că România va înfrunta două echipe extrem de puternice din Europa.

Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
Recomandări
Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
 

Dacă și Rusia, și Olanda vor intra între primele 7 echipe la Kumamoto, lucru foarte plauzibil, atunci de la Euro 2018 vor ajunge în turneele preolimpice locurile 4 și 5, adică România și Norvegia. Cum și Norvegia are șanse la o clasare bună la CM 2019, va avea oportunitatea Suedia, locul 6, sau chiar Ungaria, a 7-a clasată!

4 echipe sunt sigure de turneele preolimpice

La turneele preolimpice vor participa 12 echipe, împărțite în trei grupe de 4. Primele două clasate se vor califica la JO 2020. În acest moment sunt sigure de turneele preolimpice Senegal (locul 2 Africa), China și Coreea de Nord (locurile 2 și 3 Asia), Argentina (locul 2 America).

Se vor mai adăuga primele două echipe de la Euro 2018 care nu se vor clasa pe pozițiile 2-7 la CM 2019. La Euro 2018, ordinea după Franța, campioana Europei, a fost: Rusia, Olanda, România, Norvegia, Suedia, Ungaria, Danemarca.

De asemenea, cinci echipe au obținut biletele pentru Tokio: Japonia (țara gazdă), Brazilia (campioana Americii), Angola (campioana Africii), Coreea de Sud (campioana Asiei), Franța (campioana Europei).

8 goluri consecutive

ne-a marcat Rusia între minutele 44 și 54.

Citeşte şi:

Cum arată acum celebrii hoți din filmul „Singur acasă”. Transformarea e radicală!

Cel mai mare strat de zăpadă din țară, 35 de centimetri la Bâlea Lac. Risc de avalanșe

Președintele de la Corona Brașov a recunoscut trei cazuri de terapie cu laser intravenos la echipa de hochei pe gheață: ”Doi jucători au plecat deja”

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși