Mergi direct la conținut »
Fotbal european: Dinamo Kiev - Șahtior Donețk. Mircea Lucescu a dat de pământ cu campioana și a preluat șefia în Ucraina. ^Probleme pe fund la echipa națională: Alexandru Mățel și Cristi Manea, doar ”rezerve”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Fotbal european: Dinamo Kiev - Șahtior Donețk. Mircea Lucescu a dat de pământ cu campioana și a preluat șefia în Ucraina. ^Probleme pe fund la echipa națională: Alexandru Mățel și Cristi Manea, doar ”rezerve”

Fotbal european: Dinamo Kiev – Șahtior Donețk. Mircea Lucescu a dat de pământ cu campioana și a preluat șefia în Ucraina. ^Probleme pe fund la echipa națională: Alexandru Mățel și Cristi Manea, doar ”rezerve”

CAMPIONATE EUROPENE ÎN CARE SUNT IMPLICAȚI ROMÂNI

Ucraina – etapa a 11-a

Dinamo Kiev – Șahtior Donețk 0-3
Marcatori:
Marlos (40), Alex Teixeira (59 și 67)

În minutul 89, Derlis Gonzalez, de la gazde, a fost eliminat.

Cu dubla de vineri, brazilianul Alex Teixeira a ajuns la cota 16 în clasamentul golgheterilor, fiind detașat pe primul loc. Următorul în top, Selezniov, de la Dnepr, are doar 5 reușite!!!

Clasament: 1. Șahtior (28p, +20 golaveraj); 2. Dinamo Kiev (28 puncte, +17 golaveraj); 3. Dnepr (20p, +8).

Croația – etapa a 13-a

Dinamo Zagreb – NK Zagreb 41
Marcatori: Junior Fernandes (11 și 35), Armin Hodzici (56), Angelo henriquez (69) / Gabrijel Boban (1)

Fundașul dreapta fost la Astra, Alexandru Mățel, a fost ”rezervă” la gazde. A intrat pe teren în minutul 37, înlocuindu-l pe portughezul Ivo Pinto, ex-CFR Cluj.

Clasament: 1. Dinamo Zagreb (27 puncte, +22 golaveraj); 2. Hajduk Split (23p, +9); 3. Rijeka (22p, +13).

Belgia – etapa a 11-a

Mouscron-Péruwelz – Gent 1-2 
Marcatori: Noë Dussenne (7) / Mustapha Oussalah (69 – autogol), Sven Kums (78 – penalty)

De ce dau judecătorii pedepse cu suspendare celor care violează copii. La 12 ani nu știi ce înseamnă să furi, dar ştii ce înseamnă să faci sex
Recomandări

De ce dau judecătorii pedepse cu suspendare celor care violează copii. La 12 ani nu știi ce înseamnă să furi, dar ştii ce înseamnă să faci sex

 

La gazde, fundașul dreapta plecat de la Viitorul lui Gică Hagi, Cristi Manea, cel mai tânăr debutant din istoria echipei naționale, nu joacă, fiind doar ”rezervă”. El n-a fost folosit niciun minut, iar șansele de a prinde lotul pentru Euro 2016 sunt reduse. După Alin Chițu, Manea este încă un produs vândut de tânăr de către Hagi în străinătate care nu joacă la echipa de club. În curând, și Ianis Hagi își va lua ”zborul” și se pare că îl așteaptă același destin la Fiorentina. ”Du-te și arată-le ce poți!”, a fost îndemnul ”Regelui” pentru Manea, înaintea plecării în Belgia. Deocamdată, jucătorul despre care se spune că ar aparține de Chelsea Londra nu prea poate nimic, nici măcar la o echipă din coada clasamentului.

Clasament: 1. Oostende (23p; +11); 2. Gent (23p; +11); 3. Anderlecht (19p, +16)… 11. Mouscron-Péruwelz (10p).

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close