Mergi direct la conținut »
Gigi Becali vrea să vândă Steaua, dar ține cu dinții de palmares. ^Finanțatorul este pe picior de plecare și și-a ales destinația: ”Cel mai mult îmi place Petrolul!” / GALERIE FOTO Galerie foto
3imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali vrea să vândă Steaua, dar ține cu dinții de palmares. ^Finanțatorul este pe picior de plecare și și-a ales destinația: ”Cel mai mult îmi place Petrolul!” / GALERIE FOTO

Gigi Becali vrea să vândă Steaua, dar ține cu dinții de palmares. ^Finanțatorul este pe picior de plecare și și-a ales destinația: ”Cel mai mult îmi place Petrolul!” / GALERIE FOTO

[gallery ids="1352739,1352741,1352742"]

ACTUALIZARE 14.00. Gigi Becali, patronul Stelei, a susținut o conferință de presă la palatul pe care-l are lângă sediul Guvernului României:

”Am obligația să clarific niște lucruri pentru totodeauna. Ce am să arăt acum este clar. O să încep cu ce s-a vehiculat, cu ce comunicat au dat cei de la CSA. Vor retrogradarea, ca Steaua să nu mai fie înregistrată, că palmaresul este al lor…

Cel mai important lucru este palmaresul. Nu asta e cel mai important? Eu vin și spun așa… Ăsta este un statutul FC Steaua București Asociația. Vreau să luați de-aproape, să citească toată țara. Asociația continuă activitatea sportivă și preia în întregime tradițiile glorioase ale acesteia. Ce înseamnă asta? Tradiția și gloria! Au fost preluate! Mai este la ei? Gloria? Mai este palmaresul la ei? Vă întreb!

Cred că este clar că tradiția este la mine. Cum să rămână la ei? Am focusat pe asta, ca să rămână clar pe toată lumea! Să luăm statutul, să vedem ce scrie aici! Spune așa… Asociația Fotbal Club Steaua București are ca atribute de identificare: insignă, steag, siglă și imn propriu. Eu îmi fac insigna și emblema mea proprie. Emblema nu atrage după ea tradiția. Puteam să fac și un X! Înalta Curtea de Casație și Justiție nu a vorbit decât despre emblemă! Nu vorbește despre palmares, decât despre emblemă. E minciuna lor, pardon, neadevărul lor!

M-am ținut de cuvânt privind obligațiile dintre asociație și Armată. Am plătit datoriile la Bancorex privind tribuna oficială, am plătit toate datoriile. Ce s-a aproabat atunci? S-a aprobat în unanimitate Steaua București SA, societate pe acțiuni. Am și caseta cum ridică ei mâna, toți! S-a aprobat punct cu punct această tranzacție, doar bodyguarzii lui Păunescu s-au abținut. Societatea Steaua Bucureșști SA va prelua fără nicio altă formalitate locul din Divizia A subrogându-se în toate drepturile asociației! Am obținut certificat sportiv! Am făcut totul cu un notar. Și am făcut bine, nu vedeți ce se întâmplă acum?”.

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă
Recomandări

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă

Acum se vede reaua-credință! Primesc pe 24.11.2006: «Având în vedere cele înscrise mai sus și în virtututea bunelor relații bune dintre cele două instituții, vă rugăm să vă adresați AFC Steaua privind posibilitatea de stingere a creanței». Eu m-am ținut de cuvânt. Am preluat datoriile de la AVAB. A plătit tribuna oficială, datoria AVAB, de 900.000, am plătit nocturna! Am pus gazon, am făcut teren sintetic de 800.000, tabelă de 800.000. Am investit câteva milioane doar în infrastructură. Ele devin proprietatea statului, în administrarea Ministerului Apărării Naționale. După ce le faci, te dau afară din Ghencea!”.

Anunțul făcut de avocații bătăușului din clanul Chira, care i-a tăiat piciorul altui interlop. Cine e, de fapt, așa-zisa victimă
Recomandări

Anunțul făcut de avocații bătăușului din clanul Chira, care i-a tăiat piciorul altui interlop. Cine e, de fapt, așa-zisa victimă

”Dacă primăriile fac stadioane, pentru ce le fac? Le fac ca să joace fotbal pe ele, nu de altceva. Eu fac stadion, apoi «Ieși afară»! Am adus 150.000.000 de euro din Europa, fără să vând nimic din patrimoniul statului. Am plătit taxe și impozite de 50.000.000 de euro!”.

”Vând Steua! Le dau echipa gratis, cu coeficient UEFA, cu jucători de Liga I, doar drepturile TV le iau eu, 1,5 milioane de euro. Dar să nu-și bată joc de ea!”.

”Talpan, Steaua e simbolul României! Batjocorești tu Steaua?”.

”Hai să negociem, dacă vrei… Fără datorii și cu 15 jucători le dau. Eu îmi iau jucătorii și mă mut. 7 jucărori de câmp și 2 portari! Cel mai mult m-aș duce la Petrolul”.

”O dau zero, fără niciun ban!”.

”Avocații nu s-au apărat cu ce trebuie. Trebuia să se apere cu statutul și cu actele astea! Sigla nu are valoare contabilă, nu e patrimoniu. O poți folosi. Emblema aparține clubului, na, mă, emblema!”.

Ce s-a întâmplat cu trenul de metrou care a deraiat acum un an în depoul Berceni. Măsura luată abia acum de Metrorex
Recomandări

Ce s-a întâmplat cu trenul de metrou care a deraiat acum un an în depoul Berceni. Măsura luată abia acum de Metrorex

”Le iau lifturile, că le-am făcut eu! Scaunele le iau. Ei au avut scări de beton turnat. Restul, am făcut eu, pe banii mei! Iau o casă, după ce plătesc datoriile, o mobilez, iar acum vin ăstia și spun: «Dau foc la casă»! Stai să-mi iau și eu mobila din ea! Am făcut un an și ceva pușcărie, un an și trei luni! Mama mea plângea în fiecare zi. După ce am venit acasă, s-a liniștit!”.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Gigi Becali va face marți o conferință de presă în care urmează să arate că deține palmaresul, cel în care apare Cupa Campionilor Europeni. 

„Mâine, la ora 14.00, voi demonstra că am și palmares și că toate chestiile legale sunt la mine. Le arăt mâine toate actele și gata. Așa scrie în acte, că palmaresul e la noi. Noi suntem continuatoarea echipei”, a zis Becali, astă-seară, la Digi Sport. 

 „E foarte greu să mai țin echipa. Iau ce jucători vreau, mă asociez cu o echipă care are Primărie în spate, ei să îmi dea 3 milioane pe an, din drepturi mai iau 3 milioane, mai cîștig campionatul, mai intru în Liga Campionilor și gata. Acum doar Steaua și Astra mai au patroni, în rest toate echipele sunt finanțate de primărie.

L-am sunat pe Dușa azi. I-am zis că vreau să negociez cu un om serios. Cu Boroi nu vreau să vorbesc. Echipa nu o pot da într-o săptămînă. Eu le dau echipa fără nici o datorie, cu palmares cu tot. Vreau să merg în altă parte, să mai cheltui niște bani și vreau să demonstrez că iau campionatul și merg în Liga Campionilor. Din orgoliu merg! Ei se vor duce în «B» și eu merg în Ligă”.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close