Mergi direct la conținut »
Încă un test tare pentru elevii lui Anghel Iordănescu. ^După Italia și Spania, ne măsurăm forțele și cu Ucraina
Sport Libertatea > Sport > Încă un test tare pentru elevii lui Anghel Iordănescu. ^După Italia și Spania, ne măsurăm forțele și cu Ucraina

Încă un test tare pentru elevii lui Anghel Iordănescu. ^După Italia și Spania, ne măsurăm forțele și cu Ucraina

După amicalele cu Italia și Spania, FRF a mai stabilit un nou amical pentru naționala României în perspectiva Euro 2016. Ne măsurăm forțele cu Ucraina.

Romania întâlnește Ucraina în martie, anunța jurnaliștii ucraineni de la FutbolUkraine pe Twitter. Partida a fost stabilită deja și se va disputa în Ucriana. Va fi printre ultimele teste pentru naționala lui Tata Puiu înainte de turneul din Franța.

Iordănescu ceruse meciuri cu Germania și alte puteri din Europa. Ucraina e pe locul 28 în clasamentuL FIFA în acest moment, tricolorii sunt pe 16.

Chiar dacă e sub Romania în clasamentul FIFA, naționala Ucrainei are jucători cotați la 124 de milioane de euro, iar cel mai scump om este considerat Yarmolenko, de la Dinamo Kiev, jucător de 24 de milioane de euro. Konoplyanka a ajuns la Sevilla vara aceasta pentru 20 de milioane de euro. 

Federația Română de Fotbal a mai anunțat o partidă de excepție pentru echipa națională: pe 27 martie 2016, România va juca acasă, împotriva Spaniei!

 

Ukraine will play a friendly on March 24th 2016 against Cyprus and on March 28th 2016 against Romania. Both games at home.

— FutbolUkraine (@FutbolUkraine) November 21, 2015

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close