Mergi direct la conținut »
Marius Șumudică și-a reziliat contractul cu Al Shabab. ”Ne-am strâns mâna, nu ne-am certat”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Marius Șumudică și-a reziliat contractul cu Al Shabab. ”Ne-am strâns mâna, nu ne-am certat”

Marius Șumudică și-a reziliat contractul cu Al Shabab. ”Ne-am strâns mâna, nu ne-am certat”

Marius Șumudică, 48 de ani, va fi demis de Al Shabab. Presa din Arabia Saudită anunță că antrenorul român nu va continua din vară la echipă.

ACTUALIZARE 19 mai. ”Conducerea clubului a fost de acord ca antrenorul Marius Șumudică să își termine contractul cu echipa”, este anunțul clubului Al Shabab.

  • ”Am reziliat în această seară. De comun acord și fără nici o compensație. Voi primi salariul la zi și ne-am strâns mâna. Nu ne-am certat. Sunt foarte mulțumit de acest sezon și sper ca anul viitor echipa să aibă rezultate și mai bune”, a confirmat Marius Șumudică, la Digi Sport.

Site-ul Khabars7.com anunță că Șumudică va părăsi formația în vară, înlocuitorul lui urmând a fi portughezul Pedro Emanuel (44 de ani), în prezent la Al-Taawoun.

La Al Shabab evoluează internaționalii români Constantin Budescu și Valerică Găman. 

Cu trei etape până la finalul sezonului, Al Shabab ocupă locul 3 în Arabia Saudită. Sezonul trecut, Al Shabab a terminat doar pe locul 10.

VIDEO | Șumudică s-a certat cu arbitrul și a fost oprit de forțele de ordine să se răzbune!

Close
Închide
  Close