De Ciprian Iana,

Jucătoare de tenis a vorbit la Europort.ro despre situația postcarantină din România, precizând că această măsură, care va intra în vigoare și în România după data de 15 mai, este ”dictată” mai mult de latura economică, decât de cea medicală.

”Nu știu cum va fi după 15 mai cu relaxarea asta… Sincer, mie îmi este teamă de această relaxare”, a declarat Mihaela Buzărnescu la Eurosport.

Aceasta a continuat: ”Eu nu o văd ca pe un lucru foarte pozitiv, fiindcă e probabil să fim și mai mulți infectați după această perioadă dacă vom ieși pe stradă și se va relua activitatea. Lumea va ieși mult mai mult în magazine și cine știe pe unde vor mai merge… ”.

În ceea ce o privește, Mihaela Buzărnescu a precizat că se va proteja în continuare de coronavirus, evitând și după data de 15 mai să iasă la restaurant, în parc sau la mall.

”O să încerc să pe cât de mult posibil să fac același lucru pe care l-am făcut și până acum. În nici un caz nu voi ieși la restaurant, prin parcuri sau prin mall-uri. Adică să așteptăm să vedem… În fiecare zi apar cazuri noi și probabil nu se va mai spune nimic despre asta. Îmi este teamă”, a declarat jucătoarea de 31 de ani.

Mihaela Buzărnescu a conchis: ”Cred că totul este din cauza problemei economice din Europa și din lume. Din cauza asta se va da drumul la această relaxare”.

Citeşte şi:

Avarie la metrou. Nu s-a circulat o oră între Izvor și Grozăvești. ”Siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol”

Accident grav pe DN 1. O persoană a murit, iar alte două au ajuns la spital

Accidentele de muncă au scăzut cu 10,4 % anul trecut, anunță Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare