Mergi direct la conținut »
Adrian Mutu, actor la Bollywood? “Dacă voi primi o șansă, voi fi pregătit să profit de ea!”
Sport Libertatea > Sport

Adrian Mutu, actor la Bollywood? “Dacă voi primi o șansă, voi fi pregătit să profit de ea!”

Adrian Mutu (36 de ani) va juca din toamnă pentru FC Pune City, formație care activează în Superliga indiană de fotbal. Atacantul nu exclude, însă, și varianta de a juca într-un film produs în studiourile de la Mumbai, supranumite Bollywood!

Adrian Mutu, ultima vedetă care va îmbrăca tricoul lui FC Pune City, a răspuns câtorva întrebări adresate de reporterul cotidianului The New Indian Express. Jurnalistul a invocat apariția “Briliantului” în videoclipul unei piese a lui Snoop Dogg și a vrut să afle dacă românul ar fi tentat să joace într-o peliculă realizată la Bollywood. Răspunsul lui Mutu le dă speranțe iubitorilor filmelor indiene.

Faptul că am filmat pentru Snoop Dogg a fost una dintre cele mai interesante experiențe pentru mine. Cine știe? Dacă voi primi o șansă aici, voi fi pregătit să profit de ea! (Adrian Mutu)

În altă ordine de idei, Adrian Mutu regretă faptul că nu a putut juca în Superliga indiană încă din toamna lui 2014. “Anul trecut aproape ajunsesem la FC Pune City, dar câteva probleme de ultim moment legate de viză m-au împiedicat să onorez contractul. Acum sunt fericit că pot juca aici. Pentru mine este o noutate absolută”, a declarat Briliantul, citat de site-ul newindianexpress.com.

Close
Închide
  Close