MENIU CAUTĂ
22 Mar. 2010 15:43

Oana Ban a plâns de emoţie la nuntă

Distribuie

4349-237753-oanaepa.jpgOana Ban (23 de ani), campioană olimpică şi europeană la gimnastică, a trăit, weekend-ul trecut, cele mai mari emoţii de la momentul în care cucerea medalii pentru România.

De astă dată, emoţiile au fost legate de viaţa ei personală şi asta pentru faptul că Oana s-a măritat cu alesul inimii ei, Sorin Grigore (26 de ani). Căsătoria a avut loc la Sala Regatului Martorilor lui Iehova' din Cluj, cei doi fiind misionari ai acestei organizaţii religioase.

A fost o nuntă frumoasă. Trebuie să spun că am fost foarte emoţionată. Mi-au dat lacrimile, pentru că am făcut cel mai important pas din viaţa mea', ne-a declarat Oana.

 

«Arăta ca o păpuşă mai mare»

Tinerii însurăţei au ales să-şi petreacă luna de miere în capitala Franţei: Am optat pentru Paris, deoarece este un oraş al îndrăgostiţilor. Ni se potriveşte perfect', a adăugat fosta campioană olimpică.

La căsătoria ei, Oana le-a avut alături şi pe două dintre fostele colege de lot olimpic: Silvia Strţscu şi Monica Roşu. Oana a fost ca o păpuşă mai mare în rochia de mireasă. Înainte de a intra la Casa Căsătoriilor i-am spus, în glumă, să nu mai fie aşa de emoţionată. Şi, ca să-i treacă starea de agitaţie, i-am sugerat să-şi închipuie că urcă pe podium ca să-şi ridice medalia', a declarat pentru Libertatea Silvia Stroescu.

(Foto: Mirela Miron)

Comentarii