Mergi direct la conținut »
Ovidiu Ionescu și Daniela Dodean Monteiro, campionii României la tenis de masă. Berni Szocs a fost suspendată | VIDEO
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Ovidiu Ionescu și Daniela Dodean Monteiro, campionii României la tenis de masă. Berni Szocs a fost suspendată | VIDEO

Ovidiu Ionescu și Daniela Dodean Monteiro, campionii României la tenis de masă. Berni Szocs a fost suspendată | VIDEO

Daniela Dodean Monteiro și Ovidiu Ionescu au cucerit medaliile de aur la Campionatul Național  individual seniori de tenis de masă în proba de simplu feminin, respectiv masculin. Competiția s-a desfășurat între 1-3 martie în Sala Sporturilor din Buzău.

Adina Diaconu și Rareș Șipoș au obținut medaliile de argint. Irina Ciobanu, Andreea Dragoman, Alexandru Cazacu și Cristian Pletea au primit medaliile de bronz.

Marea absentă a fost Bernadette Szocs, care nu a putut participa la Campionatul Național, deoarece se află în stare de suspendare, după ce CSM Bistrița nu a fost de acord să-i dea dezlegarea la Steaua. Nici Hunor Szocs nu a participat. Eliza Samara a fost eliminată în sferturi de Adina Diaconu, scor 3-4. 

Semifinale feminin:

Adina Diaconu – Irina Ciobanu 4-2
Daniela Dodean Monteiro – Andreea Dragoman 4-1

Semifinale masculin:

Ovidiu Ionescu – Alexandru Cazacu 4 – 0
Rareș Șipoș – Cristian Pletea 4 – 2

Finala feminină:

Daniela Dodean Monteiro – Adina Diaconu 4 – 2

Finala masculină:

Ovidiu Ionescu – Rareș Șipoș 4 – 2

Perechile Samara/Dodean Monteiro şi Ionescu/Chiriţă, campioane la dublu

Perechile Eliza Samara/Daniela Dodean Monteiro şi Ovidiu Ionescu/Cristian Chiriţă au câştigat medaliile de aur, sâmbătă, în probele de dublu ale Campionatului Naţional de tenis de masă, găzduit de Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi” din Buzău.

În finala feminină, Samara şi Dodean Monteiro le-au învins pe Tania Plăian şi Andreea Clapă cu scorul de 3-1, potrivit site-ului Federaţiei Române de Tenis de Masă. Medaliile de bronz au revenit cuplurilor Irina Ciobanu/Adina Diaconu, învinsă cu 3-2 de perechea Samara/Dodean Monteiro, respectiv Andreea Zanfir/Mihaela Ilie, întrecută în semifinale cu 3-0 de Plăian/Clapă.

La masculin, Ionescu şi Chiriţă au dispus în ultimul act de perechea Alin Spelbuş/Adrian Dodean cu 3-0. Perechea Darius Toma/Mihai Nemaciuc, învinsă în penultimul act de Ionescu şi Chiriţă, cu 3-0, şi cuplul Cristian Pletea/Rareş Şipoş, învins în semifinale de Spelbuş şi Dodean, cu 3-2, au cucerit medaliile de bronz.

Irina Ciobanu și Adrian Dodean, aur la dublu mixt

În prima zi de concurs, vineri, perechea Irina Ciobanu/Adrian Dodean a câștigat medaliile de aur în finala împotriva perechii Daniela Dodean Monteiro/Ovidiu Ionescu, care a cucerit medalia de argint. Perechile formate din Adina Diaconu/Rareș Șipoș și Eliza Samara/Cristian Pletea au obținut medaliile de bronz.


Citește și: VIDEO VIRAL/ Cui a dat un tânăr bucureștean imobilizat în cărucior banii pe care doi trecători i-au oferit, confundându-l cu un cerșetor!

Close
Închide
  Close