MENIU CAUTĂ
25 Mai. 2018 10:53

Play-off NBA. Houston Rockets – Golden State Warriors 98-94, în meciul 5 al finalei Conferinței de Vest. 3-2, la general

Distribuie

Play-off NBA. Houston Rockets - Golden State Warriors 98-94, în meciul 5 al finalei Conferinței de Vest. 3-2, la general.

Campioana NBA este la un meci de eliminare, după partida de joi noapte. Chris Paul, 20 de puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive, și James Harden, 19 puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive, au ajutat-o pe Houston să conducă cu 3-2 la general. Dar, cel mai prolific om al gazdelor a fost Eric Gordon, 24 de puncte.

La pauză, scorul a fost 45-45, iar finalul a fost dramatic. Cu 6,7 secunde înante de final, gazdele conduceau cu 96-94, însă Draymond Green, de la Golden State Warriors, n-a fost în stare să recepționeze o pasă simplă a lui Stephen Curry, astfel că vizitatorii au ratat ocazia să egaleze sau chiar să treacă în față pe tabelă.

De la oaspeți, Kevin Durant, 29 de puncte și 4 recuperări. Klay Thompson (23 puncte) și Steph Curry (22 puncte) au căutată să-și ajuite echipa, însă n-a fost suficient

În tribună, multă lume bună, printre care vedeta pop Justin Timberlake și fostul mare bac Hakeem 'The Dream' Olajuwon. 

Și în Conferința de Est, Boston Celtics, adică formația care a terminat prima sezonul regular, la fel ca și Houston în Vest, conduce cu 3-2 în fața celor de la Cleveland Cavaliers, vicecampionii en-titre.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii