Mergi direct la conținut »
Mircea Rednic le pune sare pe rană celor de la CFR Cluj: ”Au ajuns la ce le-am spus eu”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mircea Rednic le pune sare pe rană celor de la CFR Cluj: ”Au ajuns la ce le-am spus eu”

Mircea Rednic le pune sare pe rană celor de la CFR Cluj: ”Au ajuns la ce le-am spus eu”

Mircea Rednic (52 de ani), antrenorul echipei Petrolul Ploiești, a vorbit despre situația în care a ajuns CFR Cluj, formație pe care a pregătit-o în 2013.

Penalizată cu 24 de puncte de comisiile federale din cauza neachitării datoriilor către foștii jucători, gruparea CFR Cluj se îndreaptă vertiginos spre eșalonul secund. ”Feroviarii” se află în prezent pe ultima poziție în clasamentul Ligii I, cu 12 puncte, la 13 ”lungimi” distanță de Pandurii, echipa aflată pe ultima poziție care permite menținerea în primul eșalon.

În ultimul meci pe care l-a disputat în campionat, gruparea din Gruia a pierdut, 0-1, pe teren propriu în fața formației Petrolul Ploiești. Mircea Rednic, antrenorul prahovenilor, le plânge de milă celor de la CFR, pe care i-a pregătit pentru o scurtă perioadă în 2013.

CFR nu merită să fie pe ultimul loc, știm cu toții de ce se află pe ultima poziție. Din păcate, însă, au ajuns la ce le-am spus eu. În loc să investim în jucătorii pe care îi aveam în grădină, era și Buș pe vremea aceea, și Păun… Se puteau găsi și alte soluții decât să aduci jucători din străinătate, împrumutați și pe bani mulți. Mai puțin îi interesa performanța pe ei. Nu mai vorbesc de problema pe care am avut-o cu băiatul acela (n.r. – Ricardo Cadu)”, a declarat Rednic pentru stiridesport.ro.

Close
Închide
  Close