Mergi direct la conținut »
Rusescu, aproape de o revenire de senzație: ”Cel mai probabil, va juca pentru FCSB”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Rusescu, aproape de o revenire de senzație: ”Cel mai probabil, va juca pentru FCSB”

Rusescu, aproape de o revenire de senzație: ”Cel mai probabil, va juca pentru FCSB”. Atacantul Raul Rusescu, dat afară de turcii de la Osmanlîispor, ar putea să îmbrace, pentru a treia oară în carierî, tricoul „roș-albaștrilor”.

Rămas liber de contract, Raul Rusescu a negociat cu bulgarii de la ȚSKA Sofia, dar nu s-a înțeles cu ei. Presa de la Sud de Dunăre a anunțat care va fi viitoarea destinație a jucătorului în vârstă de 29 de ani.

Rusescu, aproape de o revenire de senzație: ”Cel mai probabil, va juca pentru FCSB. Dar nu e nimic sigur”

Potrivit celor de la „Top Sport”, Rusescu a cerut un salariu stagional de 500.000 de euro. Pretențiile sale sunt însă mult peste ce poate oferi acum ȚSKA Sofia.

„Cel mai probabil, Rusescu va juca pentru FCSB, deși momentan nu este nimic sigur”, au mai scris bulgarii.

„Chiar dacă este jucător liber de contract, Rusescu nu renunta la pretentiile financiare”, au adăugat ziariștii din țara vecină.

Raul Rusescu a rămas „șomer” după ce Osmanlispor a decis să renunțe la el, precum și la Lukasz Szukala, Luiz Carlos și Cheick Diabate.

Nicolae Dică, antrenorul de la FCSB, când a fost chestionat despre posibilitatea readucerii lui Rusescu, a răspuns destul de evaziv: „Nu cred că mai ares rost să vorbim despre Rusescu. El a avut salariu mare”.

Nici Mihai Stoica nu este adeptul „ciorbelor reîncălzite”, doar Pintilii fiind reacceptat de acesta la echipă. 

CITEȘTE ȘI: 

Cine este bărbatul cu care Maria Constantin l-ar fi înşelat pe Marcel Toader. Dovezile au fost prezentate în direct (FOTO)

Close
Închide
  Close