Mergi direct la conținut »
Steaua nu s-a lămurit că ”ciorba reîncălzită” nu mai are gust. Alte trei repatrieri pregătite de Reghe
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Steaua nu s-a lămurit că ”ciorba reîncălzită” nu mai are gust. Alte trei repatrieri pregătite de Reghe

Steaua se pregătește, cel puțin la nivel declarativ, să atace grupele Ligii Campionilor, deși misiunea pare imposibilă și să ia din nou titlul în Liga 1 în sezonul viitor. Laurențiu Reghecampf, Mihai Stoica și Gigi Becali, oamenii care stabilesc strategia clubului, nu s-au lămurit că moda repatrierilor nu ajută prea mult, că „ciorba reîncălzită” nu mai are gust.

De Octavian Cojocaru,

În sezonul recent încheiat, Steaua și-a legat toate speranțele de Tamaș, de Bourceanu, de Pintilii, jucători reveniți la gruparea „roș-albaștrilor”, dar care n-au mai avut randamentul din trecut, dar și de Marica sau de Gebhart, care au reprezentat, de asemenea, mari dezamăgiri.

Acum, Reghe vrea să reclădească echipa cu alți trei jucători care au plecat de buni din Ghencea, dar care n-au rupt gura târgului pe unde au fost. „Gazeta Sporturilor” anunță că Reghe îi vrea pe Lucian Sănmărtean, care tocmai și-a terminat contractul cu saudiții de la Al-Ittihad și nu mai este dorit de „șeici” din pricina buletinului, pe Cristi Tănase, care n-a făcut mare brânză nici în China, nici în Turcia, la Sivasspor, și pe polonezul Lukasz Szukala, ajuns rezervă de lux la Osmanlispor. În această vară vor mai reveni la Steaua, fiindcă le-au expirat împrumuturile, mulți jucători, printre care G. Iancu, I. Neagu, Pârvulescu, Tudorie, Chitoșcă, Ștefănescu, Vâlceanu etc.

Close
Închide
  Close