MENIU CAUTĂ

Toate transferurile de la CSM Poli Iași pentru sezonul 2018-2019. Au venit Sanoh și Laurențiu Rus

Distribuie

Toate transferurile de la CSM Poli Iași pentru sezonul 2018-2019. Spaniolul Adria Gallego, Patrick Petre și Enzo Arevalo, în cantonamentul de la Cheile Grădiștei.

ACTUALIZARE 7 iulie. Au venit Sanoh și Laurențiu Rus.

 

ACTUALIZARE 3 iulie. Cedric Mongongu a plecat de la Iași. Potrivit clubului, ar fi fost unele probleme cu analizele fotbalistului. Pe de altă parte, surse apropiate stoperului congolez pretind că, deși i-a făcut o oferta scrisă, la discuțiile finale i s-ar fi oferit altceva!

ACTUALIZARE. Fiul fostului internaţional uruguayan Gustavo Poyet, actualul manager al formaţiei franceze Bordeaux, vine la Iași. Ex-la Charlton, West Ham, Huddersfield Town, Milton K&D, Godoy, și Paphos (Cipru, locul 9din 14 formaţii) Diego Poyet (23 de ani) e așteptat zilele următore de ieșeni.

De asemenea, camerunezul Fabrice Badouina Onana (23 de ani), mijlocaşul central, ex-Stade Gabesien (în 2015 şi 2016), Hammam-Lif și Mezokovesd (Ungaria), va ajunge la CSM Poli.

ACTUALIZARE. Glume moldovenești!

ACTUALIZARE. CSM Poli Iași l-a transferat pe Cedric Mongongu. Internaționalul congolez, fost la AS Monaco, n-a mai jucat de un an și fusese refuzat de Hermannstadt

Adria Gallego e jucătorul lui CSM Poli Iași. A fost format la baza Lleida Esportiu și a jucat la Deportivo B și la diferite echipe din Segunda B, zona Catalunia. De asemenea, a evoluat și pentru Storm FC, în Statele Unite (National Premier Soccer League). Gallego a fost dorit și în luna ianuarie de către antrenorul Flavius Stoican însă, fiind sub contract și considerat cel mai important jucător din echipa Atletic Saguntino, transferul nu s-a realizat atunci. Acum, Gallego a semnat un contract valabil pe un an, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon.

Patrick Petre se află în cantonamentul ieșenilor de la Cheile Grădiștei (Brașov). Jucătorul format la Dinamo, în vârstă de 21 de ani, se antrenează sub comanda lui Flavius Stoican. Fiul lui Florentin Petre a evoluat în sezonul trecut, sub formă de împrumut, la Sepsi Sf. Gheorghe, marcând un gol, în cele 27 de partide disputate. În Liga 1, el mai are 2 reușite, ambele în tricoul lui Dinamo.
Enzo Arevalo, un atacant cu dublă cetățenie, elvețiană și spaniolă, 21 de ani, va susține probe la echipa moldoveană. Fotbalistul a evoluat în sezonul trecut la FC Sion, în Elveția. El va fi testat de Politehnica și, dacă va confirma, va semna un contract.
Lotul de la Cheile Grădiștei
 1. Rusu
 2. Koșelev
 3. Bosoi
 4. Gallego
 5. Mihalache
 6. Frăsinescu
 7. Cioinac
 8. Chelaru
 9. Mihăescu
 10. Zaharia
 11. Danale
 12. Panțîru
 13. Cristea Andrei
 14. Armeanu
 15. Ștefănescu
 16. Cristea Francisc

Citește mai multe despre CSM Poli Iași și Transferuri pe Libertatea.

Comentarii