MENIU CAUTĂ
, de Claudiu Petrisor

TRAGEDIE! Costică Ştefănescu S-A SINUCIS

Distribuie

Fostul mare jucător al Stelei şi al Craiovei, dar şi al echipei naţionale, Costică Ştefănescu, s-a sinucis aruncându-se de la balconul Spitalului Militar, acolo unde era internat. Fostul fundaş avea 62 de ani şi suferea de cancer la plămâni.
Costică Ştefănescu se lupta de ani buni cu boala necruţătoare, informaţie apărută în Libertatea, primul cotidian care a relatat despre boala de care suferea fostul fotbalist.

Acesta era internat în stare foarte gravă la Spitalul Militar din Capitală. Înainte să fie internat la unitatea spitalicească din Bucureşti, cer poreclit „Amiralul apărării” a fost în Germania pentru efectuarea unui tratament, care însă pare să nu fi dat roade, iar starea sa era una foarte gravă.

Cine a fost Costică Ştefănescu?

Costică Ştefănescu avea 62 de ani, a evoluat în carieră la Steaua, Universitatea Craiova şi FCM Braşov, şi a adunat 66 de selecţii în echipa naţională a României. A câştigat de trei ori campionatul României cu Universitatea Craiova, în 1974, 1980 şi 1981 şi de cinci ori Cupa României, în 1970 cu Steaua, şi în 1977, 1978, 1981 şi 1983 cu Universitatea Craiova.
Sursă: b1tv.ro

Citește mai multe despre Costică Ștefănescu pe Libertatea.

Comentarii