Stagiul negocierilor este unul avansat, iar sursa citată precizează faptul că la următoarea întâlnire dintre cele două părţi, care va avea loc în acest weekend, contractul va fi semnat.

Vicecampioana României l-a împrumutat pe Tahar în această iarnă la Boavista pentru şase luni şi acesta a jucat 11 meciuri în această perioadă, singura reuşită a mijlocaşului închizător de 26 de ani fiind un assist.

Cu 15 jocuri pentru Steaua în sezonul precedent al Ligii 1, dintre care doar 7 ca titular, și un gol marcat, Tahar este între cei trei jucători (alături de Alcenat şi Tade) intrați în dizgrația lui Gigi Becali, care a declarat că nu îi mai vrea la echipă.

De la gruparea „roș-albastră” au plecat deja Marica, Bawab, Râpă, Carp, Pîrvulescu, Iancu, Breeveld, Gebhart și Papp.

Steaua se află în aceste zile în al doilea cantonament al verii, cel din Olanda, acolo unde se pregătește și Fernando Varela (28 de ani). Căpitanul roș-albaștrilor, care a intrat deja în ultimul an de contract cu fosta campioană, este însă mai mult cu gândul la plecare, drept pentru care a și informat conducerea.

Finanțatorul Gigi Becali a spus că-i va da drumul fotbalisului din Insulele Capului Verde doar contra sumei de două milioane de euro. Varela se pare însă că nu va ajunge în Grecia, la PAOK Salonic, ci în spațiul arab. 

Becali a confirmat, pentru Gazeta Sporturilor, că negociază în aceste zile transferul lui Varela la o grupare din Qatar. Șeicii au oferit inițial suma de 1,5 milioane de euro: ”Negocierile sunt avansate. Ei au zis 1,5 milioane de euro, eu am spus două. Imediat cum dau răspunsul, totul se face”.