De Ciprian Iana,

Este ultima șansă a tricolorilor sămai prindă turneul final al Campionatului European de fotbal 2020, care se va disputa în 12 orașe de pe ”Bătrânul continent”, printre care și București.

Imediat după tragerea la sorți, islandezii au anunțat că partida cu România din 26 martie va avea loc pe stadionul Laugardalsvelli din Reykjavík.

Numai că arena Laugardalsvöllur nu are încălzire și la sfârșit de martie este încă iarnă în Islanda.

Comform specialiștilor, în luna martie temperaturile din Islanda se încadrează între -2 și 3 grade Celsius, însă, în aceeași perioadă a anului, volumul de precipitații este foarte mare.

În plus, în acestă lună în Islanda pot apărea frecvent furtuni sau viscole.

Mihai Stoichiță a anunțat ca posibilă varinată de rezervă, în cazul în care islandezii nu vor juca ”acasă” o arenă din Danemarca: ”Sper să nu avem probleme, am jucat în Islanda și am avut parte de vreme bună. Martie e cam devreme pentru ei. N-ar fi fost rău să se joace în Danemarca”.

Erik Hamren, selecționerul Islande și Mihai Stoichita, dicetorul Comisiei Tehnice a FRF, după tragerea la sorți a barajului din LIga Națiunilor / FOTO: EPA

O decizie în acest sens poate fi luată de islandezi până pe 20 decembrie 2019.

” Sper să jucăm în Islanda. Se discută mereu despre acest subiect, însă e important să fim acasă, în fața propriilor susținători”, a afirmat internaționalu islandez Victor Pálsson, citat de gsp.ro”.

Citeşte şi:

Răzvan Lucescu, prima reacție, după ce a câștigat Liga Campionilor Asiei: ”Lăsați-ne să ne bucurăm câteva zile”

Mirel Rădoi, viitorul selecționer al României: Comunicatul Comisiei Tehnice a FRF

Suedia voia să ia locul României de gazdă Euro 2020. Reacția UEFA și a FRF

Bernie Ecclestone va deveni tată la 89 de ani, actuala lui sotie are 44 de ani. Reacția miliardarului: „Ce e așa neobișnuit?"
GSP.RO

Bernie Ecclestone va deveni tată la 89 de ani, actuala lui sotie are 44 de ani. Reacția miliardarului: „Ce e așa neobișnuit?"

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire
HOROSCOP

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire