MENIU CAUTĂ

Unde vor avea loc ultimele două runde sezonul de drift 2018. Campionul se decide pe circuitele stradale

Distribuie

Unde vor avea loc ultimele două runde sezonul de drift 2018. Campionul se decide pe circuitele stradale în centrul orașelor.

Romanian Drift Community a anunțat, în mod oficial, că rundele finale ale acestui an vor avea loc la Rovinari, pe 25-26 august, respectiv Baia Mare, pe 22-23 septembrie. Sunt primele evenimente organizate pe circuit stradal de la mega-etapa care a avut loc în 2016 în jurul Palatului Parlamentului din Capitală.

„Cu siguranță, faptul că avem parte de runde pe străzile orașelor va crește nu doar gradul de spectaculozitate al evenimentului, dar va atrage și mai mulți spectatori pentru battle-uri”, afirmă Andrei Balica, președintele Romanian Drift Community.

Primele două etape ale sezonului 2018 s-au desfășurat pe circuite, la Mariapocs și Prejmer, iar alte două au avut pe traseu montan, pe două dintre cele mai spectaculoase șosele din România, Transalpina și TransRarău.

În acest moment, lider în Campionatul Național de Drift este Iulian Jumuga, cu 342 de puncte, este principalul favorit la câștigarea titlului cu două etape înainte de final. Următorul clasat este campionul en-titre Călin Ciortan, cu 269 de puncte, iar al treilea este Cătălin Trifan cu 247 de puncte.

Un tânăr din Dâmboviţa are dosar penal, după ce a făcut drifturi pe un drum public din Mătăsaru

Citește mai multe despre drift și sezon pe Libertatea.

Comentarii