MENIU CAUTĂ
05 Ian. 2018 05:30 , de Remus Vlad

EXCLUSIV/Victor Becali a lăsat frigiderul plin cu mâncare colegilor de celulă! A ieșit de la ”Jilava” cu un rucsac

Distribuie

Eliberat condiționat după ce a ispășit aproape toată pedeapsa de patru ani și opt luni din Dosarul Transferurilor, după cum chiar fostul impresar a declarat la ieșirea pe poarta de la ”Jilava”, Victor Becali pare să-și fi făcut deja planuri de viitor. Înainte însă de a părăsi celula care i-a fost casă în ultimii ani, milionarul s-a gândit și la amărâții care au rămas în spatele gratiilor. Astfel, Victor Becali a lăsat un frigider plin cu mâncare colegilor de celulă!

Puțin după ora 22.30, Victor Becali a ieșit pe poarta pușcăriei Jilava, de la marginea Capitalei. Cu un rucsac pe umăr, care nu părea foarte greu, fostul impresar i-a ”taxat” pe cei care l-au aruncat în spatele gratiilor, spunând că dintre toțo cei condamnați în Dosarul Transferurilor, doar el a executat aproape toată pedeapsa. Cât privește condițiile din penitenciar, el a spus că și deținuții și angajații pușcăriei împart același spațiu. Fie el că e bun sau rău!

A lăsat deținuților un frigider plin cu mâncare și haine

Dar unde au rămas bagajele pe care Victor Becali le-a avut la el în celulă?! Sursele Libertatea au declarat că tot ce-a avut fostul impresar a rămas, ca și cadou, celor cu care milionarul a împărțit celula. Și vorbim de un frigider plin cu mâncare, mai ales că fix în ziua în care judecătorii au decis eliberarea condiționată a primit pachet, dar și de haine de firmă și produse de igienă personală. Știe că mulți dintre cei cu care a împărțit celula sunt oameni sărmani, care nu și-ar permite niciodată în viața lor astfel de obiecte.

În 2014 a fost condamnat la patru ani și opt luni de pușcărie

Victor Becali a fost condamnat în 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul Transferurilor. Alături de el, au mai fost condamnați Gheorghe Copos, Ioan Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea, în legătură cu efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.


Cum s-a schimbat viața Simonei Halep de când este numărul 1 mondial: ”Sunt mulți oameni în jurul meu, iar la restaurante patronii îmi plătesc notele”

Citește mai multe despre Victor Becali, dosarul transferurilor și penitenciar jilava pe Libertatea.

Comentarii