Mergi direct la conținut »
Reacția lui Traian Băsescu, după ce Gabriel Oprea a postat fotografia modificată pe Facebook: ”Vai de capul tău, amărâtule!”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Reacția lui Traian Băsescu, după ce Gabriel Oprea a postat fotografia modificată pe Facebook: ”Vai de capul tău, amărâtule!”

Reacția lui Traian Băsescu, după ce Gabriel Oprea a postat fotografia modificată pe Facebook: ”Vai de capul tău, amărâtule!”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a răspuns după ce Gabriel Oprea a falsificat o poză de la întâlnirea lui Traian Băsescu cu Barack Obama, în care pare că Oprea dă noroc cu fostul șef de la Casa Albă. Șeful PMP îl critică pe fostul ministru de Interne, spunând că ”falsul a fost şi semnul sub care şi-a construit toată viaţa”.

”Vai de capul tău, amărâtule.

Profesorul doctor, general, Gabriel Oprea, chiar a ajuns tare rău şi jos dacă pentru imagine (fără acoperire) falsifică fotografiile de la întâlnirea mea cu Barak Obama.

Înţeleg că falsul este semnalul relansării sale în politică, dar pare că falsul a fost şi semnul sub care şi-a construit toată viaţa marele profesor îndrumător de doctorate.

Altfel, eu îi doresc sănătate.

Vai de capul tău amărâtule!”, a scris Traian Băsescu pe Facebook. 

Gabriel Oprea, photoshop pe pagina de Facebook; A modificat o poză în care Obama dădea mâna cu Băsescu, pentru a părea că președintele SUA îl salută pe el. Imaginea a fost postată pe pagina sa, unde scrie că a semnat, în 2015, împreuna cu seful Departamentului de Justitie, Procurorul General al SUA, Loretta Lynch, Acordul dintre România și SUA pentru intensificarea cooperării în prevenirea și combaterea infracțiunilor grave.

Gabriel Oprea a scris că ”în octombrie 2015, in cadrul unei vizite oficiale la Washington DC, a semnat, impreuna cu seful Departamentului de Justitie, Procurorul General al SUA, Loretta Lynch, Acordul dintre România și SUA pentru intensificarea cooperării în prevenirea și combaterea infracțiunilor grave.

Statele Unite, traversate cu mașina de la Est la Vest în 27 de ore. Drumul de la Nădlac la Constanța, o distanță de 5 ori mai mică, durează peste 10 ore!
Recomandări

Statele Unite, traversate cu mașina de la Est la Vest în 27 de ore. Drumul de la Nădlac la Constanța, o distanță de 5 ori mai mică, durează peste 10 ore!

”Acordul, necesar pentru îndeplinirea condițiilor programului Visa Waiver, a reglementat pe baze juridice, cooperarea, prevenirea, descoperirea și investigarea infracțiunilor grave, a infracțiunilor de terorism și asigurarea schimbului de informații între autoritățile cu atribuții în acest domeniu din cele două țări. Prin încheierea Acordului, România a realizat încă un criteriu tehnic necesar pentru îndeplinirea condițiilor Programului Visa Waiver, în procesul de liberalizare a acordării vizelor pentru cetățenii români care călătoresc în Statele Unite ale Americii”, afirma fostul ministru de Interne și vicepremier.


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/ Gheorghe Ifrim se apucă de muzică? “Mi-ar plăcea să cânt, cred că am voce”. Vrea duet cu Tudor Chirilă


 

Close
Închide
  Close