Decizia judecatorului a uluit pe toata lumea

Judecatorul Marius Epure, de la Tribunalul Constanta, a decis, miercuri, restituirea la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta a dosarului privind triplul asasinat de la Mangalia. Instanta a mai decis, miercuri, revocarea masurii de arest preventiv pentru cetateanul albanez Shyti Blenis, adica cercetarea lui in stare de libertate. Hotararea Tribunalului Constanta a fost atacata in recurs de procurori si ar fi trebuit asteptata decizia magistratilor de la Curtea de Apel Constanta. Dar eliberarea lui Blenis a avut loc inainte de a se judeca recursul procurorilor impotriva acestei decizii.

„Blenis va pretinde ca a fost fortat sa participe la crima”

Cu tot respectul, imi cer scuze ca trimit acest mail pe adresa dumneavoastra si nu cea a politiei judetene, dar pe aceea nu am gasit-o. Am niste prieteni in Constanta, printre care si Blenis, cel care a fost complice la oribila crima din Mangalia. Din cate am inteles, Blenis va scapa basma curata, pentru ca a fost injunghiat si va pretinde ca a fost fortat sa participe la crima. Dar nu acesta este adevarul. Blenis il tinea pe tatal copiilor, in timp ce stefan Niculescu il injunghia, iar la un moment dat acesta din urma nu a nimerit corpul victimei sale si l-a injunghiat din greseala pe Blenis. De aici are rana. Apoi, Blenis a omo-
rat-o pe nevasta barbatului deci este si un criminal, nu doar complice. Am inteles ca si-a angajat multi avocati, are foarte multi bani, ura mea pentru sistemul din tara noastra ar creste si mai mult daca acesta ar scapa basma curata doar pentru ca ar putea influenta intr-un fel organele autoritatii. Sunt destul de realist sa-mi dau seama ca acest mail probabil nu va avea nici o importanta pentru dumneavoastra… dar exista cineva … Domnilor, banii chiar NU fac lumea sa se-nvarta, ganditi-va la asta.

Urmărește-ne pe Google News