Adriana Bahmuțeanu și-a exprimat opinia despre intenția lui Alexandru Cumpănașu de la candida la prezidențiale pe contul ei de socializare.

„Cumpănașu se vrea președinte! Știrea asta i-a lăsat pe mulți cu gura căscată, inclusiv pe mine, deși m-am tot întrebat cine va profita de pe urma tragediei de la Caracal. Sunt convinsă și că dl. Cumpănașu nu avea nici relații foarte apropiate cu vărul sau (altfel ar fi scos în presă poze cu familia), nici că a dat dovadă de prea multă empatie cu victimele, după reacțiile sale televizate reci și vehemente, dar că tot tămbălăul are un scop.
Dar Cumpănasu, cu toată doza lui de ipocrizie, a devenit azi țintă bombardamentului mediatic al părerologilor care vor să îl transforme din erou național (cum a devenit între timp) într-un impostor ce calcă pe cadavre (inclusiv cel al nepoatei) că să își atingă scopurile”, a afirmat Adriana Bahmuțeanu.

Prezentatoarea TV este de părere că Alexandru Cumnpănașu profită de notorietatea pe care i-a adus-o mediatizarea cazului crimelor de la Caracal.


„Până la urmă, care-i problemă cu candidatura lui Cumpănașu? Hai să vedem cine o să îl voteze mai întâi, hai să vedem dacă chiar moare de gât cu toți corupții, hai să vedem dacă o fi mai bun decât Johannis sau Dăncilă!
Cu toții ne dorim o clasă politică nouă și curată, dar sărim la gâtul oricui se avântă în luptă, că n-are ce să caute. Da, Cumpănasu (despre care nu știam mare lucru înainte de Caracal) profită de notorietatea pe care i-a adus-o mediatizarea din ultima vreme!
Și mai ales profită de nepăsarea clasei politice actuale, acolo e buba plină de viermi!!! Pentru că dacă președintele s-ar fi implicat real, Dăncilă ar fi făcut o celulă de criză, iar cei implicați ar fi fost pedepsiți (polițiști, procurori etc.) Cumpănașu și-ar fi văzut de treaba lui cinstita? cu fonduri guvernamentale și n-ar mai fi avut fumuri în cap de președinte al țării…”, a încheiat vedeta.

Alexandru Cumpănașu și-a manifestat intenția de a candida la alegerile prezidenţiale și a îndemnat oamenii să îi acorde semnăturile necesare. Unchiul Alexandrei Măceșanu a spus anterior că nu este interesat de o posibilă candidatură.

Citeşte şi:

De ce are Cumpănaşu pază de la MAI. Fifor: Orice persoană care cere sprijin, îl primeşte

Cumpănașu îl amenință pe PAH, editorialistul Libertatea: „Îl dau în judecată și-i fac plângere penală!”. Ziarul e alături de jurnalistul său

Nuami Dinescu despre intenția lui Alexandru Cumpănașu de a candida la prezidențiale. „Când ai fost pe la rudele tale, părinții Alexandrei, înainte de nenorocirea care te-a adus în centrul atenției?”

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor