MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

ADVERSAR DE TEMUT! Un milionar american le-a transmis angajaţilor săi că ar putea fi concediaţi dacă Obama va fi reales! VIDEO

Distribuie

Şeful Westgate Resorts, hotelier cu operaţiuni în principal în Florida, nu a contribuit cu bani la campania electorală a lui Mitt Romney, însă sprijinul acordat candidatului republican prin scrisoarea transmisă luni angajaţilor s-ar putea dovedi mai valoros decât o donaţie.

Contactat marţi de CNN Money, Siegel a insistat că nu a ameninţat niciun angajat cu concedierea dacă Obama va fi reales, însă s-a arătat „mândru” de emailul compus.

Şeful Westgate nu crede că firma sa va continua să prospere dacă guvernul va creşte taxele, iar programul social de sănătate promovat de preşedintele Obama va fi implementat.

Westgate Resorts avea în urmă cu patru ani venituri anuale de 1 miliard de dolari şi un total de 12.000 de angajaţi, înainte de criza financiară mondială. După izbucnirea acesteia, compania a ajuns la un moment dat la 5.000 de angajaţi şi venituri înjumătăţite, continuă Siegel, care se laudă că a mai angajat de atunci încă 2.000 de persoane.

Omul de afaceri este cunoscut pentru „casa” pe care şi-o construieşte, cu o suprafaţa de aproape 8.400 metri pătraţi care face obiectul unui documentar – „The Queen of Versailles”.

Citește mai multe despre Barack Obama pe Libertatea.

Comentarii