MENIU CAUTĂ

Aly & Fila (Egipt), Christina Novelli (UK) și Snatt & Vix pe 25 aprilie, Armada Night LIVE la Arenele Romane!

Distribuie

La fel de fierbinți ca Sahara și la fel de impunatori ca piramidele, Aly & Fila continuă să rămână singurii egipteni care au reușit să obțina un succes fulminant pe scena EDM
(electronic dance music). Atât producțiile trance de la începutul carierei lor (ex: ‘Eye of Horus’ și ‘Spirit of Ka’) cât și hiturile mai recente cum ar fi ‘We Control The Sunlight’ (A State Of Trance’s Tune of the Year 2011), se împletesc armonios cu mixuri radio și live absolut explozive. De la an la an cei doi se situează din ce în ce mai sus în celebrul DJ Magazine Top 100 DJs, în 2013 ajungând în top 20. Succesul este marcat de nenumarate evenimente internaționale la care Aly & Fila au participat, fiind capabili să încânte cu seturile lor milioane  de fani ai muzicii trance în fiecare an.

În vara 2013 artiștii au lansat al doilea lor album intitulat ‘Quiet Storm, mult așteptat după primul lor album de succes ‘Rising Sun. De aproape un deceniu Aly & Fila cuceresc inima, mintea și imaginația trancerilor din lumea întreagă prin producțiile și seturile lor debordante. Prin prezența lor pe scenă au ridicat stacheta celor mai faimoase cluburi de muzică electronică și au dominat cele mai importante festivaluri de muzica electronică de pe planeta – EDC – Las Vegas, Tomorrowland, Global Gathering, Dance Valley, Stereosonic, WMC și Full On Ferry. Aly & Fila au mixat și la mai toate evenimentele ASOT , organizate anual pentru a sărbători aniversarea emisiunii radio A
State Of Trance a lui Armin van Buuren.

Christina Novelli se poate mândri cu poziția numarul 1 pe Beatport și cu peste 20 de
milioane de vizualizari pe youtube. Într-un timp foarte scurt vocalista a ajuns să cânte live în cadrul evenimentului LIV Miami în 2013 și 2014. Cunoscută după succesul hitului ‘Concrete Angel’ în colaborare cu dj-ul de elită Gareth Emery, Christina este fără îndoială succesul vocal cel mai impunător al anului 2013. După colaborarea cu Gareth Emery a urmat hit-ul ‘Jar Of Hearts’ alături de Dash Berlin. Anul 2014 anunță un featuring încă păstrat în secret cu Armin van Buuren și un follow up la ‘Concrete Angel intitulat ‘Dynamite.

Dar Christina Novelli nu este o vocalistă oarecare ci una pasionată de mixat. O conjunctură favorabilă a adus-o în fața a 3000 de oameni pe o scenă din Malta unde și-a început cariera de dj și și-a dezvăluit talentul ascuns. De atunci a mixat în cadrul unui numar mare de evenimente și în cele mai prestigioase cluburi de pe planetă, printre care LIV Miami și Pacha NYC. Prezența ei a fost anunțată și pentru turneul lui Gareth Emery de promovare a noului său album în America de Nord anul acesta. Christina posedă combinația fericită: vocea sa extraordinară, talentul de a mixa, precum și capacitatea de a anima un public ce știe să aprecieze muzica de calitate, ceea ce o face extrem de dorită pe multe dintre scenele din lumea întreagă.

Snatt & Vix este cel mai de succes dj-duo din România care a contribuit considerabil de-a lungul anilor la promovarea muzicii trance atât în țară cât și dincolo de hotarele ei. Pentru ei muzica trance a devenit un fel de religie și mod de viață! Încă de la începutul anilor 2000 cei doi urmareau și ascultau producțiile de acest gen promovate în cadrul unor emisiuni radio online. Urmatorul pas a fost lansarea în calitate de dj, pornind de la apariții modeste, apoi din ce in ce mai aclamați de public au început sa fie prezenți in multe cluburi din România precum și la festivaluri și evenimente alături de nume mari ale muzicii electronice: Armin van Buuren, Tiesto, Markus Schulz, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Above & Beyond, Sander van Doorn, Dash Berlin și mulți alții.

Emisiunea radio săptămânală semnată Snatt & Vix sub sigla „TrancENDancE ArenA” face
parte din grila Vibe FM de mai bine de 5 ani, prilej de a promova muzica trance de calitate și a continua pionieratul acestui gen muzical în țară. Seturile Snatt & Vix reprezintă o combinație de stiluri progressive, tech-trance și uplifting. Nu lipsesc vocalurile, ritmuri explozive și sunete înălțătoare pe gustul oricui. În 2010 cei doi și-au lansat primele producții fiind imediat remarcați de celebra casă de discuri Armada, care a și semnat majoritatea pieselor lor de până acum: ‘Cold Shower (feat. Alexandra Badoi), ‘Serenity Rush, ‘At The End Of The Day (feat. Neev Kennedy), ‘So Far Away, ‘No Angel (feat. Zara), ‘Blinded By The Lie (feat. Susana), ‘Late Night Getaway, ‘In Stillness (feat. Kainos).

Comentarii