Un bărbat din comuna vâlceană Vlădeşti a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că a rupt de pe un panou electoral un afiş al unui candidat la alegerile prezidenţiale de luna viitoare.

”În dimineaţa zilei de luni, 21 octombrie, la ora 8.39, camera de supraveghere video de pe strada Ştirbei Vodă a surprins un bărbat care a rupt un afiş electoral de pe panoul amplasat în faţa Şcolii gimnaziale Spiru Haret”, a comunicat Primăria Râmnicu Vâlcea.

Bărbatul a fost depistat 5 minute mai târziu, s-a constatat că era din satul Priporu – comuna Vlădeşti şi a fost amendat cu suma de 1.000 lei în baza Legii nr. 370/2004.

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea:

Autoritățile locale au intrat în alertă și și-au îndreptat toată atenția și resursele pentru prinderea individului.

Bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei după ce a rupt un afiș electoral cu Viorica Dăncilă

”Imediat a fost dirijat în zonă un echipaj al Poliţiei Locale, în timp ce persoana respectivă era urmărită prin intermediul celorlalte camere video de pe traseul său”, se mai arată în comunicarea municipalității.

La nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie au fost amplasate 32 de panouri electorale, cele mai multe dintre acestea fiind monitorizate prin intermediul sistemului de supraveghere video gestionat de Poliția Locală.

Urmărește-ne pe Google News