Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Ana Pascu, mama basistului trupei care concerta în Colectiv: ”Ne-a rămas doar să ne rugăm pentru el!”

De Iulian Simbeteanu,

Alex Pascu, basistul trupei „Goodbye to Gravity”, care a concertat vineri seară în clubul Colectiv din Bucureşti, este internat în Spitalul Floreasca şi se zbate între viaţă şi moarte.
”Sunt la spital. Fiul meu este intubat! Nu putem spune nimic despre starea lui. Am vorbit cu el înainte de concert, era foarte entuziasmat, că îşi prezintă noul album! Eu nu eram de acord cu ce făcea el, dar tatăl lui a insistat! E unicul meu copil! Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Ne-a rămas doar să ne rugăm pentru el!”, a spus Ana Pascu, pentru SportNews.ro.
Alex Pascu ar putea fi transferat la o clinică din străinătate, dacă medicii de la Floreasca vor considera că viaţa artistului ar putea fi salvată în acest fel.
Soţul Anei Pascu este prof. univ. dr. Alexandru Pascu, medic celebru, unul dintre marii ORL-işti ai României. Fiul lor, unic copil la părinţi, s-a născut după multe sarcini pierdute de către Ana Pascu.
Doi membri ai formaţiei „Goodbye to Gravity”, care a concertat vineri seară în clubul Colectiv din Bucureşti, au decedat în urma incendiului. Este vorba despre Mihai Alexandru şi Vlad Ţelea, cei doi fiind chitariştii ai formaţiei. Colegii lor, Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas) şi Bogdan Lavinius (tobe) – au fost răniţi şi sunt internaţi în spital.
Citește și:
UPDATE | INCENDIUL DIN COLECTIV. Încă doi oameni au murit: 29 de oameni AU MURIT, mai mult de 150 au suferit arsuri grave | FOTO&VIDEO
Mărturie cutremurătoare a unei supraviețuitoare: La ușă se formase un morman de 1,5 de metri de corpuri umane peste care se trecea
POVESTEA UNUI MARTOR AL INCENDIULUI DIN COLECTIV: ”Am scos oameni de pe care au ars complet hainele, o fată căreia i se topiseră buzele”
INCENDIUL DIN COLECTIV, PARTE A UNUI BLESTEM? Alte două cluburi cu același patron, mistuite de flăcări
29 de tineri morţi şi peste 150 de răniţi – o tragedie fără precedent, cu o cauză absolut halucinantă: Uciși de prostia angajaților din club!

Close
Închide
  Close