MENIU CAUTĂ

Andreea este tânăra care a murit în cumplitul accident de motocicletă de la ieșirea din Buzău. A lăsat în urmă un copil de 4 ani

Distribuie

Andreea este tânăra care a murit în cumplitul accident de motocicletă de la ieșirea din Buzău. Iubitul ei este în stare critică la spital, iar cei doi sunt părinții unui copil de patru ani. Andreea nu a avut nici o șansă la coliziunea frontală cu un autoturism și a zburat prin aer, zdrobindu-se de asfalt. Cât despre iubitul ei, medicii i-au dat 10% șanse ca să-și revină.

Groaznicul accident s-a petrecut vineri seara, pe drumul național 2B la ieșirea din Buzău spre Brăila. O șoferiță de 50 de ani se întorcea acasă și a încercat să vireze stânga către un complex rezidenţial din afara oraşului.

Cel mai probabil nu i-a văzut pe cei doi tineri aflați pe motocicletă, care vedeau din sens opus, iar vehiculul pe două roți a intrat în plin în mașină. Cei doi tineri aveau un copil mic, rămas acum orfan de mamă, iar tatăl se luptă acum pentru viață, relatează observator.tv.

Primele concluzii ale anchetei arată că șoferița nu a acordat prioritate motocicletei la virajul la stânga, dar oamenii legii nu exclud nici ca motorul să fi circulat cu viteză excesivă. O expertiză de specialitate va stabili însă cu exactitate dinamica accidentului.

Impactul a fost atât de puternic încât tinerii au fost aruncați zeci de metri pe șosea. Fata de 27 de ani a murit pe loc. Tinerii locuiau in localitatea Tăbărasti, la câțiva kilometri de locul accidentului.


FOTO | O studentă a dezvoltat un tip rar de cancer și i s-a amputat un deget din cauza unui obicei pe care îl fac toți oamenii


 

Citește mai multe despre Accident și Buzău pe Libertatea.

Comentarii