De Mihai Niculescu,

„Fac un apel la cei care mai au asemenea gânduri: Opriți-vă! Opriți-vă, pentru că îi puneți pe alții în pericol. Sunt oameni care în acel moment aveau nevoie reală de sprijinul Ambulanței, de sprijinul Poliției, de sprijinul colegilor de la Jandarmi. Nu ne jucăm cu așa ceva, pentru joacă, indiferent de vârstă există alte modalități. Pentru cei mici există jucării, pentru cei mai există gadget-uri”, a spus Diana Sarca în fața jurnaliștilor.

Purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei a precizat că polițiștii din sectorul 6 au avut sprijinul celor din celelalte sectoare, care au mai preluat din activități și au rezolvat celelalte sesizări.

Trebuie să vă gândiți că există neșansa ca într-un moment dat să se întâmple ceva rău. Nu este de joacă cu așa ceva, telefonul 112 nu este o jucărie. Nu ne jucăm cu viața oamenilor, nu ne jucăm cu siguranța lor și automat trebuie să înțelegem că, automat, ne punem pe noi în pericol în momentul în care abordăm o astfel… nici măcar nu pot să-i mai spun joacă. Este o greșeală fantastică.

Diana Sarca, purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei:

Adolescenta de 16 ani a sunat, vineri, de 13 ori la 112 şi a spus că a fost sechestrată într-un apartament din Bucureşti. Tânără a fost găsită în timpul nopții, în siguranță.

După câteva ore de când a dat alarma, poliția a realizat că este vorba despre o farsă. De altfel, tânăra a fost găsită în siguranță și a afirmat că nu a fost nicio secundă în pericol.

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anunţat că tânăra care a sunat vineri seara la 112, reclamând că este ţinută cu forţa într-un apartament din Bucureşti, ar fi efectuat acest apel din răzbunare, în urma unei dispute cu iubitul său.

Citeşte şi:

Membru CNA, despre fata care a sunat la 112 de 13 ori și a mințit că e sechestrată: „Ce ar fi să punem familia imbecilei să plătească toate cheltuielile, iar pe ea să o ducem la o școală de corecție”

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile
HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile