De Mihai Niculescu,

UPDATE. Reprezentanții Poliției Capitalei au susținut o conferință de presă cu privire la acest caz.

Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei: „Conform celor declarate de tânără, care a fost in legătură permanentă cu dispeceratul, a fost rugată sa facă zgomote și să-și semnaleze prezența, ne cerem scuze față de vecini, au fost tot soiul de tehnici abordate. Procurorii PJS6 au constituit dosar penal, iar apoi cu sprijinul DOS, s-a trecut la stabilirea poziției aparatului telefonic. În jurul orei 2 a fost depistată pe stradă, nu avea leziuni, a fost dusă la INML pentru examinare. A spus că era supărată pe prietenul ei, a intrat în această situație și nu se mai putea opri.

Vorbim despre o amendă și foarte mulți oameni implicați în căutare”.

Diana Sarca a explicat de ce operațiunea de căutare a durat mai bine de șase ore.

„Toate informațiile s-au dovedit a fi false. Daca solicitam informații și persoana nu colabora nu puteam ajunge la locație. Este o zonă aglomerată, blocuri cu 10 etaje, populația a fost deschisă și ne-a sprijinit și le mulțumim pentru asta”.

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului
Recomandări

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului


Tânăra din Constanța a sunat la 112, spunând că este sechestrată într-un apartament de la etajul doi al unui imobil din cartierul Drumul Taberei.

Presupusa victimă nu a oferit detalii despre locația exactă, ba chiar a oferit și informații contradictorii, care ulterior s-au dovedit a fi false.

„A ieșit din imobil, și-a schimbat mereu poziția. S-au mers pe toate datele puse la dispoziție” a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliției.

În acest timp, însă, sute de polițiști încercau să o găsească. STS a transmis o rază de localizare de 0.14 km, după ce fata a apelat de pe două cartele prepay.

Potrivit STS, cele 13 apeluri au fost efectuate astfel: de la primul număr de telefon s-au efectuat 3 apeluri telefonice la orele 17:12:28, 17:14:12 şi 17:17:51.

De la cel de-al doilea număr de telefon s-au efectuat 10 apeluri telefonice la orele: 03:36:45, 05:04:11, 17:59:42, 18:01:49, 18:19:21, 18:23:55, 20:24:25, 21:09:39, 21:13:25 şi 22:35:18 indexate ca informaţii de competenţa poliţiei şi lipsire de libertate.

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie
Recomandări

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie

Găsită după opt ore, într-o parcare

După aproximativ opt ore, în jurul orei 02.00, fata a fost găsită într-o parcare. Ea le-a spus polițiștilor că nu a fost nicio secundă în pericol și că a făcut totul pentru a se răzbuna pe iubitul său.

„Minora a fost condusă la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Sectorului 6, unde a fost audiată în prezența reprezentanților D.G.A.S.P.C. Precizăm că minora a furnizat pe durata convorbirilor telefonice cu operatorii 112 informații ce au fost verificate de polițiști și s-au dovedit ca fiind false” au precizat polițiștii.

Autoritățile nu au anunțat ce sancțiune a primit tânăra, însă pentru astfel de fapte sunt aplicate amenzi de aproximativ 500 de lei.

Citeşte şi:

Gheorghe Dincă a cerut în arest acces la televizor și la ziare. E interesat de tot ce se scrie și se spune despre el și crimele de la Caracal . „Adună informații, fără însă să le discute cu cineva”

Modificările Codului Penal, praf în ochii electoratului: abuzatorii de copii rămân liberi 

Familia polițistului Pistol, cel care a vorbit 20 de minute cu Alexandra de pe propriul telefon dar nu a reperat-o, stă chiar în cartierul Bold, la câteva sute de metri de casa lui Dincă!

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri