Conform caracterizării făcute de specialişti, berea cu orez „e mai lejeră, mai soft, şi are un grad alcoolizare mai scăzut, între 4,5 – 4,7 grade, în comparaţie cu berea obişnuită”, anunţă evz.ro.
Spre deosebire de berea europeană, cea cu orez gust e un pic diferită atât la gust cât şi la aspect. Gustul uşor amar dispare repede, în 2-3 secunde. E mai uşoară, o bei repede. Taie instant iuţeala reţetelor cu multe ingrediente picante.
În România se găsesc doar trei sortimente din acest timp de bere: Tsingtao – China, Asahi – Japonia şi Dos Equis – Mexic.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/172_10a9988856bcccb29c2824cf6e5bc78e.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/158_2b978e52d35d53dd64c2c3afaf44b0ee.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/253_bb876c294fd91f3605e013ba03ae24a8.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/190_f7a67e749a174f0dc64b6310ff87e513.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/196_bf19bb6c291444ac73126cf80086970a.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/222_f252b03ad4a510728b47e22fbc748045.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/179_e5260288808be5d2ff7c44f8b54d22df.jpg)
Comentează
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.