Mergi direct la conținut »
Băiețelul dispărut la Timișoara, găsit într-un tramvai. Copilul era fascinat de plimbările cu acest mijloc de transport
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Băiețelul dispărut la Timișoara, găsit într-un tramvai. Copilul era fascinat de plimbările cu acest mijloc de transport

Băiețelul dispărut la Timișoara, găsit într-un tramvai. Copilul era fascinat de plimbările cu acest mijloc de transport

Băiețelul de zece ani dispărut la Timișoara în drum spre școală a fost găsit luni seară într-un tramvai. Copilul era fascinat de plimbările cu acest mijloc de transport pe șine, așa că a urcat într-un tramvai și s-a plimbat toată ziua.

De Raluca Diaconu,

Copilul a fost găsit în jurul orei 20.oo, într-un tramvai. Oamenii legii susțin că prichindelul a urcat într-un tramvai și nu a mai știut să se întoarcă acasă. Din fericire, băiețelul a fost găsit în siguranță.

Apropiați ai familiei spun că, de fapt, copilul de doar 10 ani era fascinat de plimbările cu tramvaiul, așa că, în loc să se ducă la școală, a urcat într-un tramvai și s-a plimbat toată ziua cu mijloacele de transport pe șine.

Băiatul de 10 ani a fost dat dispărut de către familie după ce luni dimineață a plecat la școală, dar nu a mai ajuns nici la destinație, și nici acasă. Copilul avea de mers mai puțin de 20 de minute pe jos până la școala aflată la câteva străzi distanță de casa lui. Părinții l-au dat imediat dispărut.

Citește și: VIDEO/Japonezul cu inimă de român din Bacău. Este olimpic la istorie și vorbește româna la perfecție

Close
Închide
  Close