MENIU CAUTĂ

Beneficii aduse de achiziționarea unei centrale termice pe lemne

Distribuie

Pentru cei care locuiesc în mediul rural sau au o casă de vacanță undeva la munte, achiziționarea unei centrale termice care funcționează pe bază de lemne este prioritară. Nu numai că se asigură în acest fel căldura atât de mult necesară, dar în același timp se face și o investiție profitabilă în viitor. Aceste centrale sunt perfecte deoarece sunt economice. Cu numai o singură alimentare se asigură o zi întreagă de căldură.

Unii s-ar putea să strâmbe din nas când aud detalii despre centrala pe lemne pret, dar nu au niciun motiv întemeiat pentru care să facă asta. Chiar acum, singurul importator în România de centrale termice Liepsnele, oferă reduceri semnificative pe site-ul său, centrale-lemne-liepsnele.ro. Astfel, multe dintre aceste modele au prețul redus semnificativ. S-a ajuns ca în cazul modelului de L 20 pretul să scadă de la 8500 de lei și să ajungă la 6500 de lei. Este o reducere de 23%, destul de convenabilă dacă stăm să ne gândim.

Am putut vedea că prețul a ajuns să devină foarte avantajos, dar haideți să vedem ce alte beneficii ne mai sunt asigurate în acest caz:

  • Ventilație – orice model, indiferent de prețul pe care îl are este echipat cu ventilator. În așa fel se asigură clientului un plus de siguranță în folosirea centralei. Nu mai are rost să vă fie teamă de fum, dar nici de altfel de evenimente neplăcute.
  • Mai eficientă, mai puține curățări de cenușă – aceste modele au avantajul că sunt mai ușor de curățat ca niciodată. În așa fel, este nevoie doar de două ori pe lună ca o centrală termică să fie curățată. Puțin, dacă e să luăm în considerare eficiența de care dă dovadă.
  • Garanție extinsă – cred că sunteți conștienți de faptul că la multe dintre produse se oferă o garanție de un an, maximum doi. În schimb, în cazul centralelor Liepsnele se oferă garanție până la 5 ani pentru schimbătorul de căldură.
  • Durată de viață crescută – până la 25 de ani aceste centrale vor funcționa fără absolut nicio problemă. Raportând la preț, dar și la performanțele oferite de acest dispozitiv, reprezintă un factor de decizie mai mult decât convenabil.
  • Alimentare făcută mai rar decât de obicei – e nevoie doar de o singură încărcare de lemn pentru ca timp de 30 de ore centrala termică să asigure confortul termic în întreaga locuință.
  • Ecologică – Nu numai că funcționează pe bază de lemn, dar totodată și pe cărbune, rumeguș, brichete, dar și deșeuri din lemn. Este un factor extrem de convenabil, pentru orice utilizator care nu dorește să arunce lemn de cea mai bună calitate pe foc.
  • Norme de protecție suplimentare – cazanul care intră în componența centralelor Liepsnele este certificat conform standardelor TUV, deci există mai puține lucruri de care să vă faceți griji în acest caz.
  • Beneficii în plus – plata se poate face si online, cu posibilitatea de a plăti în rate. Numărul maxim de rate este de 6, dar fără niciun fel de dobândă adăugată. Ca un plus, transportul este oferit în mod gratuit.

Dacă încă nu ați reușit să vă achiziționați o centrală termică de cea mai bună calitate, ar cam fi timpul să o faceți. Nu de alta, dar iarna stă să apară la colț, iar reducerile de pe site sunt mai mult decât ofertante. Nu oricând puteți cumpăra calitate germană la două treimi din prețul inițial!

Comentarii