Consumul de bere mareste riscul de cancer la plamani in timp ce vinul reduce acest risc, demonstreaza rezultatele unui studiu recent, transmite AFP. Studiul asupra acestui subiect a aparut in revista medicala “Cancer Causes and Control” din Canada si s-a bazat pe datele colectate de cercetatori in anii 80 si 90. Acestia au remarcat ca persoanele care consuma mai mult de sase beri pe saptamana prezinta un risc de a face cancer la plamani intr-o proportie cuprinsa intre 20 si 50,37%. Aceste riscuri se pot reduce daca persoanele respective consuma multe fructe si legume. Consumul de vin reduce cu 40,37% riscurile de a face cancer la plamani. Acest lucru se explica prin ingredientele diferite care servesc la fabricarea bauturilor sau/si prin viata mai sanatoasa a consumatorilor de vin.

:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/172_55a89c6f8dbdd0c4a9539cfd02979cfa.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/158_8b141049ac2f47fa75e1ccfd63ed34bf.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/253_8f031fd2baa07cfe3c5e30682cba1da5.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/190_fee4bac7283cc44a7084ed1e93c7a2cc.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/196_999e175933a470b82c5b6d229b44bb0d.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/222_92faea3500008a52e02173a0ab434287.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/179_02cd2825a5f27dc7e95e1ef2fc6053af.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/179_90e0dc84100198a5f4954ea0e989675c.jpg)
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.