Mergi direct la conținut »
The Prodigy, din nou în doliu! Bodyguardul trupei a murit la o lună de la sinuciderea lui Keith Flint
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > The Prodigy, din nou în doliu! Bodyguardul trupei a murit la o lună de la sinuciderea lui Keith Flint

The Prodigy, din nou în doliu! Bodyguardul trupei a murit la o lună de la sinuciderea lui Keith Flint

Membrii „The Prodigy” sunt în doliu, după ce un bodyguardul trupei a murit. Bărbatul care îi însoțea pe artiști la concerte și în turnee s-a stins din viață la o lună după ce Keith Flint, solistul trupei „The Prodigy”, s-a sinucis.

Trupa „The Prodigy” a anunțat pe Twitter că bodyguardul acesteia a decedat. Con este nelipsit de la concertele și turneele formației.

„Odihnește-te în pace, Con! Ne-ai fost mereu alături și ai avut grijă de noi ani zile. Ne-ai scos din multe situații complicate în timpul turneelor. Ai fost cu adevărat un om grozav, de fapt, tu erai Superman. Oamenii care te-a cunoscut știu despre ce vorbesc. Mai presus de toate, ai fost un prieten loial pentru noi toți. Ne va fi dor de tine și nu te vom uita niciodată, frate. Trasmitem dragoste lui Jayne și familiei. Băieții The Prodigy”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Twitter a trupei.

Potrivit Mirror, nu se știe în ce circumstanțe a murit Con sau ce vârstă avea.

Pe 4 martie, solistul trupei „The Prodigy”, Singer Keith, a fost găsit mort în apropierea casei sale din localitatea Dunmow Essex. Ulterior, a ieșit la iveală faptul că artistul s-a sinucis.

Moartea cântărețului a devenit subiectul unei anchete.


Citește și:

Pentru cine lucrează Guvernul: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM


 

Close
Închide
  Close