DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Bucătarul unui restaurant cu două stele Michelin, condamnat la închisoare după ce a servit scoici crude la o nuntă. Ce au pățit invitații

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

Marica13   •   20.03.2024, 10:18

Da...fiecare meseria are riscurile ei.

Aura1   •   15.03.2024, 08:05

Săracii nuntași, asta este, să mergi la nuntă este un risc...

K476   •   15.03.2024, 00:20

Elementar.. a gati, inseamna a lua din natura si a face ceva comestibil si sigur. Tratamentele termice si sarea se folosesc de mii de ani.. elementar. Pe bune, ce sanse avea furnizorul sa testeze scoica cu scoica? Crescatoriile de scoici sunt in mare, nu in medii controlate cu apa osmozata.

    Sfantul_Cuvios_Pafnutie   •   15.03.2024, 18:08

    K476   •  15.03.2024, 00:20

    Elementar.. a gati, inseamna a lua din natura si a face ceva comestibil si sigur. Tratamentele termice si sarea se folosesc de mii de ani.. elementar. Pe bune, ce sanse avea furnizorul sa testeze scoica cu scoica? Crescatoriile de scoici sunt in mare, nu in medii controlate cu apa osmozata.

    Explică asta *** care spun că nici măcar nu trebuie să speli mâncarea (cu atât mai puțin să o gătești), că "aşa e natural". Şi otrăvirea e cât se poate de naturală.

    Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Close
Închide
  Close