Mergi direct la conținut »
Carmen Dan a dezvăluit ce i-a spus Ștefania, jandarmerița bătută la protestul din Piața Victoriei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Carmen Dan a dezvăluit ce i-a spus Ștefania, jandarmerița bătută la protestul din Piața Victoriei

Carmen Dan, ministrul de Interne, a dezvăluit ce i-a spus Ștefania, jandarmerița bătută la protestul din Piața Victoriei.

De Dana Aramă,

Ministrul de Interne Carmen Dan, care a făcut declarații la nouă zile de la intervenția brutală a jandarmilor din Piața Victoriei, a făcut declarații, la Antena 3, despre Ștefania, jandarmerița bătură la miting.
La postul de televiziune Antena 3, Carmen Dan a fost întrebată de Adrian Ursu:
„Dacă puteți să-mi destăinuți sau nu, vă întreb: v-a spus cât de frică i-a fost? (n.r. referindu-se la Ștefania)”.
„Sper să nu se supere pe mine că spun lucrul acesta. A insistat să-mi spună că ea trăiește pentru că a existat lângă ea colegul ei. Dacă vizualizați cu atenție imaginile, veți vedea că el ține scutul deasupra Ștefaniei, în timp ce, la rândul lui, primea lovituri.
Ea insista în a-mi spune că a scăpat cu viață. Așa percepea acea situație. Că a scăpat cu viață ca prin urechile acului datorită lui Marius”, a spus Carmen Dan, duminică seară, la Antena 3.

În urma incidentelor de la protestul din Piața Victoriei, Ștefania, de 23 de ani, a fost internată cu suspiciune de fractură de coloană cervicală, însă diagnosticul a fost infirmat. Ea a rămas cu multiple traumatisme la nivelul capului și corpului, în urma loviturilor repetate încasate de la grupurile violente din Piața Victoriei. Oficial, diagnosticul pus de medici este: traumatism cranio-cerebral minor, traumatism la coloana cervicală, contuzii toraco-abdominale și hematoame la nivelul feței.


Citește și: Bacalaureat 2018 – sesiunea de toamnă. Calendarul examenelor și afișarea rezultatelor


 

Close
Închide
  Close