MENIU CAUTĂ
22 Sep. 2010 15:54

Carmen Trandafir: „Sper să nu par încrezută, dar fac o selecţie când aleg emisiunile la care particip”

Distribuie

Carmen Trandafir a renunţat la scenă, pentru fetiţa ei, Ana, în vârstă de doi anişori, şi iubitul ei, Emil Grădinescu. Acum, vedeta a început să mai apară la televizor dar rar şi numai la anumite emisiuni.

Se credea că vedeta a început să cânte la vârsta de 15 ani, pentru a-şi întreţine familia, dar Carmen neagă afirmaţiile, spunând că ea cânta din plăcere, cu toate că îi ajuta şi pe ai ei cu bani.

Apoi, la 16 ani a câştigat premiul pentru interpretare la Festivalul de la Mamaia, iar un an mai târziu a participat la Orfeul de Aur, în Bulgaria. În ultimii ani, însă, vedeta a renunţat la scenă şi la microfon, dedicându-se fetiţei ei, Ana (2 ani), şi iubitului ei, Emil Grădinescu.

„De la o vreme încoace mai apar la tv, dar foarte rar, pentru că şi emisiunile sunt rare. Sper să nu par foarte încrezută, dar fac o selecţie când aleg emisiunile la care particip”, a spus Carmen aflată în platoul emisunii Acces Direct de la Antena 1.

Referitor la Ana, solista a declarat că aceasta e prietena ei cea mai bună, nu doar fetiţa ei. „Are o voce frumoasă şi îi place muzica. Îi place foarte mult să mă asculte şi pe mine, dar are melodiile preferate, nu îi place orice”, a adăugat cântăreaţa.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii