De Daria Maria Diaconu,

„Suntem în Tirana, care nu a fost atât de afectată ca Durres. Acolo clădirile nu mai sunt locuibile. Ieri am fost acolo și am văzut că oamenii intră totuși în clădiri pentru a-și lua lucrurile. Tabăra a fost desființată pentru că a plouat și nu se mai putea sta acolo. Am vorbit cu Crucea Roșie și mi s-a spus că oamenii vor fi repartizați în cămine sau la persoane care vor să-i primească”, a spus reporterul Cristina Radu, în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX.

Echipa Libertatea a explicat în cadrul emisiunii și că albanezii le-au fost recunoscători celor 50 de pompieri care au desfășurat o misiune de recuperare și salvare.

„Este o atmosferă tristă, le este greu, dar în același timp albanezii sunt amabili cu străinii. Ieri în Durres erau foarte fericiți că pompierii noștri au venit să-i ajute. Construcțiile sunt atipice, neterminate. Sunt lăsate la roșu ca să nu plătească impozite. Nu au ușă la scara blocului…”, a mai spus Cristina Radu, reporter Libertatea.

Bilanțul cutremurului cu magnitudinea de 6,4 se ridică la 50 de morți și peste 600 de răniți.

Citeşte şi:

Bucureștenii, înghețați în case. Cum se descurcă oamenii fără apă caldă și căldură: „Oala de 10 litri nu mai dispare de pe aragaz”

Un tânăr a obținut în instanță recalcularea mediei din liceu. S-a reprezentat singur, a adunat un metru de dovezi și și-a făcut dreptate: „Elevi, cereți-vă drepturile!”

Starea Libertății | De ce crede Dragoș Pătraru că „moartea PSD e o falsă problemă”

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci