MENIU CAUTĂ
24 Feb. 2016 18:48

Cea mai de succes ediție a Viva! Charity Gala

Distribuie

Din 2013 şi până acum, eforturile de strângere de fonduri pentru micuţii din program au fost impulsionate prin lansarea Viva! Charity Gala, care a devenit unul dintre cele mai cunoscute evenimente caritabile din Capitală.

Ediția din 22 februarie 2016 a fost cea mai de succes de până acum. Centrată în jurul unei licitaţii silenţioase de obiecte de artă şi de decor, gala a reușit să strângă o sumă considerabilă, sumă care merge către programul umanitar ”Ajută copiii!” al Fundaţiei Ringier. Printre cele mai licitate lucrări s-au aflat cele ale artiștilor Sorin Ilfoveanu, Ștefan Câlția, Cosmin Bumbuț, Alex Gâlmeanu, Genoveva Hossu, Ruxandra Papa, Valentina Vidrașcu și al micuței artiste Irene Podoleanu, în vârstă de doar 9 ani. De asemenea, în rândul oaspeților au avut succes și scaunul „Lana” pentru Photoliu, dar și test drive-ul oferit de Lexus România.

Vedete importante s-au alăturat cauzei Viva! Charity Gala și au luat parte la eveniment. Le suntem recunoscători atât lor, cât și artiștilor care au contribuit pro-bono, prin apariţia lor pe scenă: Pavel Bartoș a fost gazda serii, iar Zoli Toth Project a oferit un show atât muzical, cât și vizual.

Viva! Charity Gala s-a bucurat şi anul acesta de susţinerea partenerului său principal, Fundaţia Vodafone, dar și a sponsorilor și partenerilor fără de care evenimentul nu ar fi putut avea loc și cărora le mulțumim: Lexus, Douglas, Top Line, Kaufland, Goldart și Creative Market.

Foto: Cristi Duminecioiu si Armand Ionescu

Comentarii