Mergi direct la conținut »
Cele mai tari glume cu Gabriel Oprea, după fake-ul în care dă mâna cu Barack Obama Galerie foto
7imagini
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Cele mai tari glume cu Gabriel Oprea, după fake-ul în care dă mâna cu Barack Obama

Cele mai tari glume cu Gabriel Oprea, după fake-ul în care dă mâna cu Barack Obama

Cele mai tari glume cu Gabriel Oprea, după fake-ul în care dă mâna cu Barack Obama. Imediat după ce a apărut în spațiul public imaginea photoshop cu fostul ministru de Interne, la Casa Albă, alături de Traian Băsescu și în care Barack Obama îi strâng mâna, deși în realitate Traian Băsescu era cel care se saluta cu președintele Statelor Unite ale Americii, pe rețelele de socializare au apărut ale imagini cu Gabriel Oprea, în diverse ipostaze și alături de lideri importanți ai lumii, precum Donald Trump sau Angela Merkel. 

De Valentina Postelnicu,

SURSA FOTO: IONUȚ JAGA, FLORIN GHIOCA, UTOPIA GROUP

În imaginile postate de internauți, Gabriel Oprea apare fie dând mâna cu George Soros, cel despre care actuala Putere spune că este în spatele protestelor #Rezist, sau cu fostul premier britanic, Margaret Thatcher.

Oprea mai este prezentat ca pesonaj în House of Thrones, sau alături de toți liderii marilor puteri ale lumii, la Summit-ul G7. În altă fotografie realizată prin photoshop, pe modelul liderului UNPR, Prințul Charles al marii Britanii îi sărută mâna, iar în altă ipostază surprinsă de internauți este în rol de astronaut sau personaj al lui Michelangelo,  în pictura din Capela Sixtină .

Gabriel Oprea a șocat, vineri, prin postarea unui photoshop pe pagina de Facebook, în care a modificat o poză în care Obama dădea mâna cu Băsescu, pentru a părea că președintele SUA îl salută pe el.

Imaginea a fost postată pe pagina sa, unde scrie că a semnat, în 2015, împreuna cu seful Departamentului de Justitie, Procurorul General al SUA, Loretta Lynch, Acordul dintre România și SUA pentru intensificarea cooperării în prevenirea și combaterea infracțiunilor grave.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a răspuns după ce Gabriel Oprea a falsificat o poză de la întâlnirea lui Traian Băsescu cu Barack Obama, în care pare că Oprea dă noroc cu fostul șef de la Casa Albă. Șeful PMP îl critică pe fostul ministru de Interne, spunând că ”falsul a fost şi semnul sub care şi-a construit toată viaţa”.

Close
Închide
  Close