Hurd a transmis într-un mesaj adresat „tuturor prietenilor și colegilor mei de la Oracle” că cererea sa pentru concediu medical a fost acordată de consiliul Oracle, dar nu s-a spus care sunt problemele de sănătate pe care le are și nici când ar putea să revină la conducerea companiei.

„Deși am lucrat cu toții împreună pentru a încheia primul trimestru, am decis că trebuie să îmi aloc timp pentru a mă concentra asupra sănătății mele”, a transmis Hurd.

Acțiunile Oracle au scăzut cu peste 5% în câteva ore, deoarece compania a raportat și rezultate fiscale din primul trimestru. Oracle a raportat un profit de 2,14 miliarde de dolari, comparativ cu un profit de 2,27 miliarde de dolari pentru perioada precedentă.

Oracle urmează să organizeze convenția anuală OpenWorld la San Francisco săptămâna viitoare.

Referindu-se la fondatorul Oracle și la șeful diviziei tehnice, Larry Ellison, Hurd a spus: „După cum știți toți, Larry, Safra și cu mine am lucrat împreună ca o echipă puternică și am mare încredere că ei și întreaga echipă din conducerea executivă vor face o treabă grozavă și vor duce la bun final planurile interesante pe care le vom prezenta în cadrul OpenWorld de săptămâna viitoare. Iubesc Oracle și le doresc mult succes pe perioada absenței mele”, a mai scris Hurd în mesajul citat de Business Insider.

Citeşte şi:

Directorul Oracle România, acuzat că a primit mită peste 860.000 de euro. Sorin Mîndruţescu trebuie să plătească o cauțiune de jumătate de milion de euro până mâine

Miliardarii care au renunțat la facultate înainte de a-și construi averile. Bill Gates și Mark Zuckerberg au lăsat Harvard ca să-și urmeze visurile!

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare