Află în acest interviu dacă Diana este sufletul pereche a lui Connect-R, dar şi cum a vândut ziare în intersecţie pentru a-şi putea permite să înregistreze melodii într-un studio profesional.

Libertatea.ro: Ai avut o carieră promiţătoare în fotbal. De ce te-ai lăsat de viaţa sportivă şi ai ales muzica?
Connect-R:
Eu am jucat fotbal vreo 6-7 ani, ba chiar ieşisem pe locul doi la juniori pe ţară. Dar am avut o problemă medicală şi nu mai puteam să joc decât 30 de minute pe final de meci. Eram foarte supărat că nu mai pot să joc un meci întreg… Până când într-o zi mi-a furat cineva tot echipamentul de fotbal şi mi-am zis: Gata cu sportul ăsta! În plus, câştigam destul de puţin, doar cât să am nişte bănuţi de buzunar.

Spune-ne despre cum ai cunoscut-o pe Diana, iubita ta.
Am întâlnit-o pentru prima dată la un eveniment şi mi s-au aprins călcâiele după ea. Însă n-a vrut să vorbească cu mine, motiv pentru care am făcut rost de id-ul ei de messenger de la o colegă.

Şi cum ai cucerit-o?
Cam şase luni am vorbit cu ea pe internet ca să o conving să iasă pentru cinci minute în faţa blocului ca să vorbim. Dar aşteptarea a meritat cu vârf şi îndesat…

Diana este femeia ideală, alături de care vrea cât mai mulţi copii

Este Diana femeia ideală?
Până să o cunosc, chiar nu credeam că există o femeie frumoasă, deşteaptă şi amuzantă. Ea întruchipează toate aceste calităţi. Sunt extraordinar de fericit cu ea!

The Economist: Invadând Ucraina, Putin a condamnat întreaga lume la foamete. Care sunt soluțiile
Recomandări
The Economist: Invadând Ucraina, Putin a condamnat întreaga lume la foamete. Care sunt soluțiile

Câţi copii îţi doreşti?
Vreau cât mai mulţi copii, vorbesc serios. Eu sunt îndrăgostit de copii şi nu aş vrea doar doi…  La un moment dat ajunsesem să petrec enorm de mult timp cu Maria, nepoţica mea, pe care o iubesc ca pe ochii din cap. Vreau cel puţin o fată şi un băiat, dar trebuie să o conving şi pe Diana!

Urmează şi o căsătorie cu ea?
Da, vrem să ne unim destinele, dar mai aşteptăm puţin!

Se poate spune că sunteţi suflete pereche?
Cu siguranţă ea este sufletul meu pereche… Ea este o femeie fidelă şi asta mă bucură foarte mult. Este singura femeie care a înţeles că muzica ocupă un loc foarte important în viaţa mea şi că gelozia nu îşi are rostul. Nici măcar o dată nu m-a întrebat de unde vin sau cu cine am vorbit la telefon. Deşi s-a scris prin presă că am avut aventuri, ea m-a crezut din prima că i-am fost fidel.

4312-226968-2.jpg

Cum ţi-ai început cariera artistică?
Întâi am făcut dansuri în Grupul Primăvara condus de doamna Melcescu, iar cu această trupă am participat la Tip Top Minitop, poate vă mai aduceţi aminte emisiunea.

4312-226970-4.jpgPrima oară a apărut pe o scenă costumat ca Michael Jackson

Prima apariţie solo pe o scenă când s-a petrecut?
Prin clasa a cincea, am dansat costumat în Michael Jackson pe melodia Billie Jean la serbarea de sfârşit de an. Atunci mi-a ieşit pentru prima oară moonwalk-ul şi am fost foarte fericit.

El Pais: Un festival în Canare și o petrecere la o saună din Madrid, două mari focare de variola maimuței investigate acum de autoritățile sanitare din Spania
Recomandări
El Pais: Un festival în Canare și o petrecere la o saună din Madrid, două mari focare de variola maimuței investigate acum de autoritățile sanitare din Spania

Când ţi-ai dat seama că vei urma o carieră în muzică?
Cam pe la 16 ani, când eram în trupa Giganţii şi am cântat piesa „Operaţie pe suflet deschis” la balul unui liceu din Bucureşti. Deşi nu eram invitat să cant, l-am rugat pe DJ să mă lase să cant. Publicul era extaziat de-a binelea, iar eu mi-am pus nişte ochelari de soare ca să nu se vadă ce emoţii aveam. Atunci mi-am dat seama că vreau să mă apuc de muzică.

Îşi plătea studioul cu banii din alocaţie

Ai avut posibilităţi materiale de a lucra într-un studio profesionist?
Cam pe la 17 ani trăgeam piese la studioul lui Gabi Mitran. Abia aşteptam să iau alocaţia şi să închiriez studioul pentru o oră… singurii mei bani erau alocaţia, iar pe asta o foloseam exclusiv ca să stau o oră la studio. Doar o oră… Însă am reuşit să trag trei piese într-o singură oră, ăsta este recordul meu absolut!

Părinţii nu au reuşit să te ajute?
Am avut o situaţia financiară foarte dificilă în familie, părinţii meu aveau nevoie de alocaţia mea ca să poată cumpăra lucrurile de bază pentru supravieţuire. După o ceartă foarte aprinsă mi-au permis să folosesc banii din alocaţie pentru studio.

Cronica unui interviu greu de suportat, greu de ucis: Ciutacu – Ciolacu
Recomandări
Cronica unui interviu greu de suportat, greu de ucis: Ciutacu – Ciolacu

Totuşi, părinţii tăi au fost de acord să urmezi o carieră artistică?
Tatăl meu mi-a spus să fac o şcoală profesională, specializarea tinichigiu auto, ca să am şi eu o meserie reală.

4312-226966-cravandutlibertateainintersectie.jpgA vândut ziare în intersecţie

Care a fost prima ta slujbă?
Dimineaţa vindeam ziare în intersecţie, imi amintesc şi acum că Libertatea vindeam cel mai bine… După care m-am angajat ca inginer de sunet la Urban Records, unde am lucrat pe un salariu foarte mic, dar unde puteam să îmi produc propriile piese fără să plătesc studioul, asta m-a ajutat foarte mult!

Care este melodia ta pe care o iubeşti cel mai mult?
„O lacrimă pentru pământ”, cu RACLA, este piesa mea de suflet.

Crede că Rimaru este cel mai bun rapper din România

Referitor la RACLA, ai mai păstrat legătura cu Rimaru?
Îmi pare foarte rău că nu s-a mai menţinut relaţia cu el, pentru că noi am luat-o pe drumuri diferite. Din câte am înţeles, el lucrează într-o agenţie de publicitate. Mă bucur că îi merge bine. Respectul meu pentru Rimaru este imens, eu încă cred că el este cel mai bun rapper din România.

Ar mai face o piesă cu Alex Velea

Povesteşte-ne puţin despre relaţia cu Alex Velea. Colaborările voastre au fost un real succes, însă a urmat o despărţire…
Eu şi Alex Velea eram doi artişti cu o personalitate atât de puternică, încât aveam nevoie fiecare de câte o scenă. Muzica ne-a ţinut foarte aproape, atât profesional, cât şi personal. Când nu am mai făcut muzică, s-a dus şi relaţia de prietenie. Totuşi aş mai face o piesă cu el. Alex este un om cu un suflet frumos şi sper ca Dumnezeu să îl ajute în viaţă. Am auzit că se va căsători cu Ana, le doresc casă de piatră şi tot binele din lume.

Care este mâncarea ta preferată?
Carne de vită cu legume şi orez, toate călite în soia.

Îl vrea pe Dan Puric preşedinte

Care este ultima carte pe care ai citit-o?
„Cine suntem” a lui Dan Puric, pe care îl consider cel mai inteligent om şi mai apropiat de divinitate pe care l-am citit. Mi-aş dori un preşedinte ca Dan Puric! În rest, citesc şi alte cărţi mai ales în timpul deplasărilor din turnee.

La filme te uiţi? Care este preferatul tău?
„Avatar” chiar m-a impresionat, iar mesajul mi s-a părut genial, însă cel mai mult mi-a plăcut dialogul celor doi de la copacul divin. Cred că destinul acelei rase seamană foarte mult cu destinul umanităţii.

Care este cel mai mare hobby al tău?
Să mă uit la televizor! Mi-e foarte dor să stau într-o seară şi să mă uit la televizor fără să mă deranjeze nimeni. Aş vrea să văd şi mai multe filme, dar nu am deloc timp pentru asta.

4312-226971-img_2827.jpg

A ratat prima zi de şcoală din cauza unor câini!

Cum a fost prima ta zi de şcoală?
În clasa I am pierdut serbarea de început pentru că nu am ajuns la timp… Părinţii mei munceau şi nu au putut să mă ducă. Ei bine, când am ajuns în curtea şcolii nu era nimeni acolo, iar eu m-am aşezat pe scări pentru că nu ştiam ce să fac. Apoi au venit doi câini lângă mie şi s-au aşezat acolo, iar eu am început să plâng pentru că îmi este foarte frică de câini! 40 de minute am stat încremenit, până când s-a ieşit în pauză şi au venit mai mulţi copii, iar câinii au plecat. Nu o să uit ziua asta niciodată.

Ne poţi povesti cum a fost când te-ai îndrăgostit prima oară?
Eram în clasa a şasea şi m-am îndrăgostit de o colegă de clasă care se numea Irina. Era o fată foarte frumoasă, dar şi extrem de deşteaptă. Iar când le-am zis colegilor că îmi place de ea, au început să râdă ca şi cum ar fi văzut un elefant dansând! „Ea e cea mai deşteaptă din clasă, iar tu eşti un ţigan… nu ai nici o şansă”, aşa mi-au zis colegii.

Şi cum ai încercat să o cucereşti?
Eu îi tot făceam cadouri… Într-o zi i-am adus „Cartea Cărţilor”, apoi un pix interesant care avea mine cu mai multe culori, dar ea le-a refuzat pe toate, întrebându-mă de ce îi aduc obiecte… Pe cât de negru sunt eu, atunci m-am înroşit de-a binelea, chiar nu am ştiut ce să îi răspund. Oricum, ea va afla acum că a fost iubirea mea din şcoala generală, pentru că nu am fost niciodată în stare să-i mărturisesc asta.

Dar vreun gest ieşit din comun ai făcut ca s-o impresionezi?
Hehe (râde), am avut un moment de glorie la un meci de fotbal, când fetele veniseră să ne susţină din tribune. Țin minte că eram conduşi cu 2-0 şi am egalat, iar golul de 3-2 l-am dat chiar eu… Am fugit imediat spre fetele din galerie pentru ca ea să mă observe, dar Irina plecase de acolo!

Ce surprize le pregăteşti fanilor?
În curând voi filma videoclipul pentru piesa „Murderer”, unde am gândit un scenariu foarte special. Este o melodie cu mesaj puternic şi vreau să transmit acest lucru în videoclip. Referitor la diferitele colaborări, Chris Mayer este singurul om cu care colaborez şi doar cu el voi lucra pentru single-uri. O singură excepţie am făcut cu Anda Adam pentru participarea la Eurovision.

Îşi lansează albumul „Cameleon” la vară

Când vei lansa următorul material discografic?
La vară voi lansa albumul „Cameleon”, despre care eu cred că va fi un album foarte bun. Vor fi 20 de piese pe el. De fapt, vor fi 10 piese, dar fiecare în două variante: una reggae şi alta house. Se lucrează de mai bine de un an la acest album şi abia aştept să îl pot oferi fanilor. Am ales numele de Cameleon tocmai pentru a surprinde esenţa schimbării unei piese.

4312-226969-17.jpgTotuşi tu ai cântat alt stil înainte… Cum ai ajuns la house?
DJ Sava m-a convins să cant pe piese house. La început chiar am combinat reggae cu house.

„Sunt ţigan şi mă mândresc cu asta!”

Ai spus mai devreme despre colegii de clasă că te numeau ţigan…
Ştiu. Sunt ţigan şi mă mândescu cu asta!

Ți s-a întâmplat vreodată să fii discriminat?
Nu neapărat, dar, spre exemplu, Ombladon de la Paraziţii are o problemă cu mine, făcând mişto de mine că sunt ţigan. Eu sunt un gentleman şi nu vreau să îi răspund, ba chiar îi doresc tot binele din lume. Totuşi, aş vrea să ajungă mai aproape de Dumnezeu şi să nu mai aibă o problemă cu oamenii din jurul lui.

Eşti destul de supărat pe Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România. Care este motivul?
Anul trecut am luat doar 800 de lei pentru drepturile muzicale, adică pentru toate melodiile mele care s-au difuzat la radio. E groaznic de puţin şi cu siguranţă suntem furaţi, dar nu prea ia nimeni atitudine. Am înţeles că Florin Grozea şi Marius Moga au făcut un blog prin care protestează împotriva UCMR.

Vezi cum arată o zi din viaţa lui Connect-R

Ascultă Connect-R – Murderer

Vezi şi FOTO / O zi din viaţa lui Connect-R

Urmărește-ne pe Google News
Ce spune un grec mutat în România despre românce: „Poate nu sunt cele mai frumoase din lume, dar...”
GSP.RO
Ce spune un grec mutat în România despre românce: „Poate nu sunt cele mai frumoase din lume, dar...”
PRINSĂ în pădure cu AMANTUL! O celebră PREZENTATOARE de la noi și-a spulberat căsnicia și...
Playtech.ro
PRINSĂ în pădure cu AMANTUL! O celebră PREZENTATOARE de la noi și-a spulberat căsnicia și...
“Durere mare, peste firea omenească”. Georgel, pompierul călcat de autospecială, condus pe ultimul drum.Sicriul învelit în drapel, cărat de colegi într-o tăcere adâncă
Observatornews.ro
“Durere mare, peste firea omenească”. Georgel, pompierul călcat de autospecială, condus pe ultimul drum.Sicriul învelit în drapel, cărat de colegi într-o tăcere adâncă
Horoscop 22 mai 2022. Săgetătorii se simt revoltați de anumite aspecte din comportamentul celor din anturajul lor
HOROSCOP
Horoscop 22 mai 2022. Săgetătorii se simt revoltați de anumite aspecte din comportamentul celor din anturajul lor
Doi copii din Suceava au mers 15 km cu bicicletele pentru a restitui un portofel pierdut, plin cu bani și acte. Au cerut în schimb un singur lucru
Știrileprotv.ro
Doi copii din Suceava au mers 15 km cu bicicletele pentru a restitui un portofel pierdut, plin cu bani și acte. Au cerut în schimb un singur lucru
VIDEO | O sportivă rusă a avut un discurs şocant chiar în faţa lui Vladimir Putin. Episodul a făcut înconjurul lumii
Orangesport.ro
VIDEO | O sportivă rusă a avut un discurs şocant chiar în faţa lui Vladimir Putin. Episodul a făcut înconjurul lumii
Deea Codrea: „Sustenabilitatea vine atunci când te cunoști“
PUBLICITATE
Deea Codrea: „Sustenabilitatea vine atunci când te cunoști“